Milyen parfümöknek van igazán HOSSZAN TARTÓ kellemes édeskés illatuk?
Figyelt kérdés
Eddigi parfümeimet kb. addig érzem míg magamra fújom, igaz nem márkásak. Tudnátok valami nagyon jót ajánlani , valami márkásabbat?2010. aug. 9. 21:56
11/22 anonim válasza:
Kylie Minogue Showtime
nagyon finom, vattacukor illata van:)
12/22 anonim válasza:
Naomi Campbell cat deluxe at night :)
15/22 anonim válasza:
a cat deluse nekem semeddig nem tart állandóan fujkáltam vele magam:s a NAF-NAF jó:)
18/22 Piciregica válasza:
Rószaszín playboy a legjobb(Y) Mindegyik playboy parfümnek hosszantartó illata van am.Mostanában már
"america" névvel van ellátva,de ugyanaz a parfüm.
19/22 anonim válasza:
Pussy Deluxe. Édeskés cseresznyés illata van és én ha reggel befújom magam még este is érzem.Persze egy idő után megszokod de nyugi akkor is lehet érezni :) és az egyik kiszerelést már olyan 5ezerért már lehet kapni
20/22 anonim válasza:
BU parfüme van a az egyik barátnőmnek és reggel magára fújja ha délutánig sétálunk és megölelem érzem rajat még mindig:D
nekem moschino-hippy fizz és blue light<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!