Csak én érzem úgy, hogy a star nature parfümöknek olyan ócska szaguk van?
Ócska szag??? KocsiSZAGOSÍTÓ???Illatosító nem? :)
Szerintem és az összes ember szerint akit ismerek,isteni illatuk van.Kevés olyan parfümöt dobtak piacra aminek egy kimondott fix illata van és van aki kimondottan szeretni a fahéj illatát vagy a vattacukrot,rágógumit,erdei gyümölcsöt.
Rég elmúltam már 15éves és nagyon szeretem a finom illatokat.A Gyümölcsökét,cukrokét is.. És ezzel szerintem sokan vannak így! :)
én is a vattacukrosat használom. és csak egy bajom van vele: hamar elmegy az illata...de ruhán tovább marad, szóval inkább a ruhámra fújok belőle :D
imádom az édes illatokat, meg a gyerekes dolgokat alapból..:)
18L
Egyet értek 3-assal.Ezekben szerintem mindenki találhat kedvére valót.Én mondjuk ilyen váltásnak szoktam használni 1-2 féléjét,amikor megunom kicsit a beváltat.
Régen az Oriflémnek voltak a Yo! nevű parfümjei.Imádtam,bár azok összetettebb illatok voltak,de jól meg voltak csinálva,kiemelve a fő illatot.Abból a körtés,a Punky Pear volt a nagy kedvencem régen.Most nosztalgiából meg fogom venni Star-ban (úgy,hogy még ebben nem próbáltam/nem is szagoltam).Remélem szerencsével járok és hasonló lesz.Üdv.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!