Playboy parfümöknek jó illata van vagy büdös kölni? Illetve melyik a legjobb belőle és miért épp az? Milyen illatkategória, mire hasonlít leginkább?
Figyelt kérdés
2008. dec. 27. 14:09
1/15 anonim válasza:
A Rózsaszínnek jó az illata
a fehér az büdös
azert jó a playboy mert sokáig érezni az illatát
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Akkor megillatozom a rózsaszínt! Milyen illat? Hasonlít valamihez, valamelyik parfümhöz stb.? Friss vagy édes? Köszi.. :$
2008. dec. 27. 15:57
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2008. dec. 27. 16:38
5/15 anonim válasza:
a playboybol a rózsaszin a legjobb, én nagyon szeretem habár nem mindenkinek tetszik annnyira igy lányok közül.. olyan édes illata van :) a fehér meg a fekete büdös tényleg:D
6/15 anonim válasza:
Nekem először rózsaszín Playboy parfümöm volt, azzal nagyon meg voltam elégedve. :) Finom az illata, akár fél napig érezni. A fehérrel az a baj, hogy nagyon "fűszeres", de miután kimész vele kicsit a levegőre, elmúlik az a kölni szag, aztán az is finom. :) Most azt használom.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Minden választ!!! A rózsaszín tényleg vattacukor illatú?
2008. dec. 28. 08:51
8/15 Sexylady válasza:
Nekem a párom fehéret vett és szeruntem nagyon jó az illata, mások is kérdezték h mien parfümöm van, és azóta két ismerősöm is ilyet vett, szóval szerintem a fehér is nagyon jó. A fekete tényleg büdös
9/15 A kérdező kommentje:
Hűha. Akkor nagyon megoszlik a vélemény. Mindenkinek más jön be. :) Hát, alig várom, nyisson a drogéria, meg akarom szimatolni. Bár...
2009. jan. 1. 16:57
10/15 anonim válasza:
Fuhh...én mikor először megszagoltam a rószaszínt, úgy gondoltam az a legbüdösebb parfüm amit életemben szagoltam.
Egyszerűen rosszul vagyok a szagától. A fehéret és a feketét nem szagoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!