A férfiak hazudnak mikor azt mondják, hogy a smink nélküli nőket szeretik, igaz?
Úgy vettem észre, hogy azokra a nőkre hiszik azt, hogy smink nélkül vannak, akik kevés sminket használnak, vagy jó minőségű sminkeket amelyek természetes hatást keltenek...
Sajnos a valódi természetes nőket nem veszik észre. Általában azokat kapásból csúnyának könyvelik el. Így nem lehet csodálkozni azon, hogy a legtöbb nő úgy érzi, hogy muszáj sminkelnie.
Nem egyszer láttam, hogy olyan nőkre is azt mondta pár férfi, hogy mennyire jól néznek ki, mennyire természetes szépségek akin több volt a vakolat mint a falon...
Nőként ezt könnyen látni, főként ha láttad már smink nélkül is...
Ki gondolja még így? Mi a véleményetek erről?
Sajnos akinek zsíros bőre van annak még akkor is nagyon nehéz megszabadulni a ragyáktól ha sokat költ az arcára.
Nekem száraz bőröm van így nem vagyok hajlamos a pattanásokra, de még ettől függetlenül ápolom arcom
Nekem apám utálta mindig, ha sminkeltem, meg egy fiú barátom. Apám azt mondta "Egy szép lány smink nélkül is szép, egy csúnya lány mindig csúnya lesz" meg ez is híres mondata "Egy nő aki mosolyog annál szebb nincs"
Egyet értek vele, de nincs olyan, hogy csúnya lány, ezt nem szabad mondani senkinek. :)
Én sosem voltam pattanásos, mindig sima arcbőröm volt, pedig nem nagyon használtam rá semmit. Szempillámat festettem mindig mert szőke a hajam és alig látszódott a szempillám, később már szemceruzát is, hogy kiemeljen a mélyzöld szemem, majd matt rúzsokat használtam, de csak az olyan színűeket ami szint a számmal volt egyszínű. Mikor olyan kedvem volt, akkor egy hétig smink nélkül mentem mindenhova, ha meg más kedvem volt, akkor a sarki boltba is rúzsban mentem. Szerettem magam smink nélkül is és sminkben is, többnyire azért használtam, mert tetszett és mert hangsúlyt akartam adni a szememre vagy a számra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!