Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A férfiak hazudnak mikor azt...

A férfiak hazudnak mikor azt mondják, hogy a smink nélküli nőket szeretik, igaz?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy azokra a nőkre hiszik azt, hogy smink nélkül vannak, akik kevés sminket használnak, vagy jó minőségű sminkeket amelyek természetes hatást keltenek...

Sajnos a valódi természetes nőket nem veszik észre. Általában azokat kapásból csúnyának könyvelik el. Így nem lehet csodálkozni azon, hogy a legtöbb nő úgy érzi, hogy muszáj sminkelnie.

Nem egyszer láttam, hogy olyan nőkre is azt mondta pár férfi, hogy mennyire jól néznek ki, mennyire természetes szépségek akin több volt a vakolat mint a falon...

Nőként ezt könnyen látni, főként ha láttad már smink nélkül is...

Ki gondolja még így? Mi a véleményetek erről?

2020. okt. 17. 12:03
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
50%
Ja és nem nem hazudik, mindig őszinte. Amikor szülés után 10 kiló volt rajtam simán megmondta normális stilusban, hogy ez annyira nem jön be neki.
2020. okt. 17. 13:51
 22/32 anonim ***** válasza:
94%
Nem hazudnak, nem látják a különbséget, mert nem értenek hozzá. Egyébként még egy alapból gyönyörű nő, sem olyan szép smink nélkül, mert nem tökéletes. Manapság meg ugye elvárás a nők részéről a tökéletesség, a hibátlan bőr, a hosszú sötét, dús szempilla, a jó formájú szemöldök, szép színű ajkak stb. Még ha valaki egyébként nagyon szép is, akkor sem tudja ezt smink nélkül produkálni, főleg, hogy a valóságban nincs photoshop...
2020. okt. 17. 14:43
 23/32 anonim ***** válasza:
15%

jó persze van azért hibátlan bőrű lány aki tényleg smink nélkül is ugyan olyan vonzó de az nem az átlag és nem is a szuper model mert a szuper model is smink meg a méreg drága kence ficék nélkül kb erős 6-os max 7-es!

és igen még amugy a gyenge 4-est is ki lehet úgy mester sminkkel javítani hogy erős 8-as vagy 9-esnek tűnjön!

de pl a férfiak egy része nem hazudnak amikor ezt mondják mert tényleg sokan jobban szeretik a csupasz arcot ettől függetlenül az arcot lehet ápolni krémekkel meg arc maszkokkal amitől tényleg nagyon szép lesz! mind ez igényesség kérdése! és észre veszik őket csak nem mindegy hogy ezek a nők 4-esek vagy épp 7-esek smink nélkül...

hozzáteszem barátnőmnek szinte nincs is szempillája :D de tényleg nagyon szép arca van és bőre is rendesen ápolja az arcát és tényleg smink nélkül is ugyan olyan szép (mondjunk hozzá tesz a szerelem+szeretet is) de szex közben mindig le vetetem vele ":D mert nem szeretem ha én is sminkes "leszek"

ugyan akkor alkalmanként eseményekkor jó ha van rajta egy kis smink a túlzott sminket nem szeretem akkor sem hanem egy igényesebb vékonyabb sminket

2020. okt. 17. 15:06
 24/32 anonim ***** válasza:
99%

24 "az arcot lehet ápolni krémekkel meg arc maszkokkal amitől tényleg nagyon szép lesz!"

Ez nem igényesség, hanem pénz kérdése. A smink nélküli tökéletes arcbőr az egy magasminőségű, jó életmód + méregdrága kenceficék eredménye. Persze, a genetika is szerepet játszik, akkor elég csak egy kiváló színvonalú élet, akkor nem kellenek krémek. Viszont akinek már problémája van, oda csak tetemes mennyiségű pénz kell a javuláshoz, akinek nincs pénze havonta 50 ezret költeni a szép bőrért, az nem feltétlenül azért van, mert igénytelen.

2020. okt. 17. 15:27
 25/32 anonim ***** válasza:
16%
havonta nem kell annyit költeni és igen nyilván pénz kérdése de a nők többsége ki is adja ezt a pénzt csak sminkre nem pedig bőrápolokra
2020. okt. 17. 16:18
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
25 De, hidd el. Akinek komoly bőr gondja van simán ráfizet ennyit. Kozmetikus ára, esetleg gyógyszerek, a speckós bőrápoló cuccok kis 15-20ml kiszerelésben darabja 8-10 ezer forint. Nap használattal simán elmegy 1 ilyen kis tubus havonta. Aztán ha gesz 4 db 10 ezres kis tubust+egy rendes arclemosót simán kijön ennyi. Ezzel szemben egy gagyi alapozó 1500Ft.
2020. okt. 17. 16:23
 27/32 anonim ***** válasza:
26 Napi*, vesz*
2020. okt. 17. 16:25
 28/32 Metionin ***** válasza:
95%
Akik a natúr sminket hiszik természetesnek, azok inkább csak simán tévednek. Én azok szoktam röhögni amikor full natúr archoz natúr rúzst teszek és el vannak ájulva hogy de szép vagyok smink nélkül. Aztán szintén full natúr archoz sötét rúzst teszek, közlik hogy miért van rajtam ennyi smink. Rúzs nélkül meg kérdezik hogy jól vagyok-e mert alapból fehér a szám.
2020. okt. 17. 17:56
 29/32 anonim ***** válasza:
23%
Biztos hogy vannak olyan férfiak is akik hazudnak, de én speciel tényleg ki nem állhatom a sminkelt nőket. 47F
2020. okt. 18. 17:36
 30/32 anonim ***** válasza:
80%

Nekem sürü fekete szempillám van, és szemöldököm, de pattanásos vagyok 17 éves vagyok és abban a korban vagyok mikor pattanás az elég gyakori a börömön hormonális változás stb, természetesen kezelem jó termékekel, de a smink dob rajtam, szuperr modelleken,szinészeken, énekeseken dob a smink nemhogy egy általagos emberen! Nem vagyunk tökéletesek ez van, nekem pl nem kell szenvednem hogy fessem a szemöldököm mert elég erös de a böröm problémás, mindenkinek más az a dolog ami szép rajta vagy ami kis korrekcióra szorul.

Én pl imádok sminkelni, sminkes akarok lenni mert engem érdekel :) de aki úgy fogja fel a sminket hogy muszály hogy valahogy kinézzen ott baj van, az önbecsüléssel, nos minden férfinak úgysem fogsz tetszeni ezt el kell fogadnod.

Az a lényeg hogy annak tetszél majd aki neked is tetszik, a többi nem lényeges, amugy meg a pasik ilyenek a természetes sminkre azthiszik nem vagy azt veszik észre ami látszik pl erős rúzs,erős szemsmink stb.

Az ő felfogásuk szerint"minek sminkelsz ugyanugy nezel ki mint előtte" xD el kell fogadni más nem! A nők aprólékosabbak szeretnek pepecselni pipere cuccokal feldobni a külsejüket, ők csak az összképet látják, de egy izléses smink minden pasinak tetszik a nőn ha ránéz az arcára ezt hidd el.

2020. okt. 18. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!