Szerintetek kiadják?

Figyelt kérdés

Bocsánat, ha nem jó kategória.

Szóvaaal, ki szeretném szúrni a fülem. Nem porcban, hanem ott a cimpán szeretnék még 1 vagy 2 lyukat. Tudom, hogy nagyon alaposan le kell fertőtleníteni mindent, épp ezért szeretnék elmenni patikába steril tűt venni, viszont pár kérdésem lenne ezzel kapcsolatban :

Szerintetek kiadják úgy, hogy nem vagyok 18? (jövő hónapban leszek 17)

Ezt el lehet rontani?

Ha mindent alaposan lefertőtlenítek, és utána szépen ápolgatom, akkor ugye nem fertőződhet el?

Branül tűt vagy steril tűt érdemes venni?

Bocsánat emiatt a hülye kérdésért. Szakemberhez nem szeretnék elmenni, mert a közelben nagyon nem jó emberek vannak.

2020. okt. 11. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

16 G piercing tűt kell venni

[link]

2020. okt. 11. 09:27
 2/7 A kérdező kommentje:

Oooh, köszönöm szépen!

És ilyet kaphatok patikában is? Vagy csak rendelni tudok?

2020. okt. 11. 09:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak rendelni tudsz
2020. okt. 11. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
Branül tűből is van 16G-s patikában, szerintem az is jó lehet.
2020. okt. 12. 11:32
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

El lehet rontani. És ahogy elnézem teljesen feleslegesen plusz munkát kreálsz magadnak.

Menj el piercerhez (Claire's, BijouBrigitte és hasonlatos borzalmakat kerüld el füllyukasztás szempontjából) aki még ért is hozzá. Kevesebb macera, szebb lesz (az elhelyezést könnyű elcseszni, ha magadnak csinálod) és kisebb valószínűséggel fertőződik el (már ha betertod amit mondanak).

Igaz, hogy többe kerül (kb 2-3000 Ft) de több értelme van a házi majomkodásnál.

2020. okt. 12. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:
44%

Szia! Én amikor kiszúrtam a fülemet, ajak piercingemet, akkor rendeltem a branült. Bejártam a város összes gyógyszértárát, orvosi segédezköz boltját, de egy darabot nem tudtak adni.

Egyébként az itthon szúrt ékszereknél nem lépett fel semmilyen probléma, ha ügyelsz a tisztaságra, és a megfelelő utókezelésre, akkor jó lesz az :)

2020. okt. 16. 16:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!:)
2020. okt. 17. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!