Van, szeretem.
Szerintem dögös tud lenni.
Persze más viszolyog tőle, de tudod, kinek a pap...
Nekem van, megosztó tud lenni, de ezzel tisztában voltam, mikor megcsináltattam. Elfogadom azt, ha valakit elrettent, tök oké, elvégre nem vagyunk egyformák. De nem is azért csináltattam, hogy másoknak tetszen, szóval 🤷🏻♀️
Amúgy tény és való, hogy nem mindenkinek áll jól és sok negatív sztereotípia társul hozzá, de úgy őszintén, mihez nem?
Az a véleményem, hogy aki piercinget rakat akárhová is, az szerintem nem tud már mit kezdeni magával.
Inkább szerezzen mihamarabb egy normális társat ha még nincs és tőle kérdezze, hogy mit szólna hozzá.
Nekem kinézetre tetszik ahogy a küldök pc is, de a többi eléggé taszít.
Viszont biztos fájhat a mellbimbó.
Van akinek jól áll van akinek nem.
Én pl tuti nem csináltatnék, mert egyrészt nem állna jól, másrészt nem mernék levetkőzni a szúráshoz, harmadrészt félek a egy kicsit a fájdalomtól és a tűktől pedig nagyon. És ha mellpiercinget szúratnék tuti látnám a tűt és rosszul lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!