Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek a mellpierci...

Mi a véleményetek a mellpiercingről?

Figyelt kérdés

2020. szept. 10. 06:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

Van, szeretem.

Szerintem dögös tud lenni.

Persze más viszolyog tőle, de tudod, kinek a pap...

2020. szept. 10. 07:15
 2/13 anonim ***** válasza:
7%
Undorító
2020. szept. 10. 07:33
 3/13 anonim ***** válasza:
19%
Megfájdul a mellel ha meglátok egyet. :D Amúgy semmi, van olyan stílusú ember, akinek abszolút jól áll, de az átlagnak azért nem.
2020. szept. 10. 07:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van, megosztó tud lenni, de ezzel tisztában voltam, mikor megcsináltattam. Elfogadom azt, ha valakit elrettent, tök oké, elvégre nem vagyunk egyformák. De nem is azért csináltattam, hogy másoknak tetszen, szóval 🤷🏻‍♀️

Amúgy tény és való, hogy nem mindenkinek áll jól és sok negatív sztereotípia társul hozzá, de úgy őszintén, mihez nem?

2020. szept. 10. 07:55
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Az a véleményem, hogy aki piercinget rakat akárhová is, az szerintem nem tud már mit kezdeni magával.

Inkább szerezzen mihamarabb egy normális társat ha még nincs és tőle kérdezze, hogy mit szólna hozzá.

2020. szept. 10. 08:25
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Már az fáj, ha ránézek.
2020. szept. 10. 09:30
 7/13 anonim ***** válasza:
55%

Nekem kinézetre tetszik ahogy a küldök pc is, de a többi eléggé taszít.

Viszont biztos fájhat a mellbimbó.

2020. szept. 10. 10:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Van akinek jól áll van akinek nem.

Én pl tuti nem csináltatnék, mert egyrészt nem állna jól, másrészt nem mernék levetkőzni a szúráshoz, harmadrészt félek a egy kicsit a fájdalomtól és a tűktől pedig nagyon. És ha mellpiercinget szúratnék tuti látnám a tűt és rosszul lennék.

2020. szept. 10. 17:51
 9/13 anonim ***** válasza:
61%
Nekem nagyon tetszik, ha egy lánynak van! Különösen, ha nagyobb méretű a melle.
2020. szept. 10. 19:16
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van, és szerintem szépen feldobja az amúgy nem olyan nagy mellemet. Kicsit olyan, mint a tortán a hab :) gyakran hordok arany ékszert benne, ami egész ízléses tud lenni szerintem. A fiúknak is tetszett, akik látták, igaz, nem látták valami sokan.
2020. szept. 11. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!