Mellpiercinget hogyan szúrjam? Nagyon érzékeny azon a ponton a bőr.
Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 16:40
1/7 anonim válasza:
Szerintem sehogy, inkább bízd piercerre.
Ha elb@szod, akkor előfordulhat, hogy örökre érzéketlen lesz a melled/mellbimbód - ami már csak azért sem jó, mert a cici igen fontos erogén zóna.
2/7 anonim válasza:
Hülye vagy, ha megcsinálod magadnak... Nem hiszem el, hogy nem bírsz rá költeni, hogy normálisan meg legyen csinálva!...
3/7 anonim válasza:
Én lefertőtlenítettem egy sima tűt, és vízszintesen átszúrtam. Baromira fájt, apránként csináltam, kb. egy óra alatt ment át teljesen.
4/7 anonim válasza:
Na, gratula:D.. Én szalonban csináltattam, cseppet sem éreztem semmit, és maga a beavatkozás 1 percig, ha tartott(előkészületek nélkül). Menőnek hiszitek magatokat, ha "csináld magad" módon bököditek a bőrötöket/egymás bőrét?.. Meg, ha ilyen "bénácska" vagy, mit vágsz fel vele?:S Ez mire jó nektek, magyarázd el légyszíves.
5/7 anonim válasza:
Majd piercinges szeretnék lenni. Ha van alkalom gyakorolok, evidens, hogy magamnak szúrom ami kell.
6/7 anonim válasza:
És nem vagyok bénácska, teljesen jó lett, és semmi baja.:D
7/7 anonim válasza:
Éncsak abból tapasztaltam a "bénácskát", hogy ez a művelet neked 1 óráig tartott(és fájdalommal). Elnézést, én csak a saját tapasztalatomat tudom elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!