Mi a véleményetek a mellpiercingekről?
Szeretnék csináltatni, nekem nagyon tetszik. Szerintetek egy kis mellű lánynak jól állna? Mind a kettőbe szeretnék, szerintem ha csak az egyiken lenne idiótán nézne ki. Viszont az igaz, hogy nem tudok majd utána szoptatni, ha esetleg gyereket szeretnék? Most nagyon úgy vagyok vele, hogy nem akarok gyereket, de ez szerintem később majd megváltozik, szóval nem akarok hülyeséget csinálni. Amúgy sem csináltatnám meg most, majd pár év múlva, ha tényleg komolyan gondolom.
16/l
Rámjön a fájás, ha meghallom, meglátom.
Szerintem az semekkora mellben nem szép, sőőt..
Ne csináltasd meg később sem.
Hmhm. ://
Köszönöm a válaszokat. :)
Szerintem ha tetszik neked és a párodnak is akkor bevállalhatod... A szoptatást meg inkább egy profibb piercertől kérdezd meg, ő talán többet tud róla mondani. Szerintem ha vigyázol rá és betartod a szabályokat a gyógyulás alatt akkor nem lehet gondod belőle. Viszont a helyet ahol berakják nagyon válaszd meg.
Amúgy nekem is van kettő :) Sok sikert....
Szerintem jól néz ki,én is szeretnék majd a közeljövőbe csináltatni.
18/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!