Fiúk, miért állítjátok ezt ha a gyakorlatban nem így cselekedtek?
A környezetemben minden fiú azt mondja a lányok smink nélkül sokkal szebbek. De gyakorlatban ha valaki smink nélkül megy máris lemondanak róla mert nem elég szép, igényes.
Meg a tipikus “természetes szépség” mikor egy egy lány majd 1 órát ül a sminkasztalnál egy no makeup makeup ért.
Félreértés ne essék. Én az átlagos, minimál sminkelő lányok közé tartozom( BBkrém, kis kontúr, pirosító és spiráll, alkalmanként tus).
A minap mondta nekem egy srac ujra h mennyivel szebbek vagyunk sminkek nelkul. De valahogy en ezt nem tudom elhinni. Kicsit pattanasos a borom, smink nelkul latszik de keves sminkkel is gyonyoruen el tudom fedni.
Most kicsit ugy erzem magam mint aki megrekedt a ket vilag kozott.
Felreertes ne essek. Eddig azert sminkeltem mert en igy jol ereztem magam a boromben, mert evekkel ezelott sok bantast kaptam az arcborom miatt. Most pedig fontolom a tenyleges no makeuo ot.
Nektek errol az egesz temarol mi a velemenyetek?
Elore is koszonom az ertelmes valaszokat!
17/L
"Félreértés ne essék. Én az átlagos, minimál sminkelő lányok közé tartozom( BBkrém, kis kontúr, pirosító és spiráll, alkalmanként tus)."
Egy átlag férfi azt se tudja, mik ezek...
Nagyon egyszerű, a no-makeup sminkről a fiúk nem tudják hogy smink, azt hiszik így néznek ki a nők smink nélkül, míg a vakolatot kiszúrja az ember mert ordít róla hogy az.
Ez ugyanaz mint mikor valaki azt mondja a tetovált szemöldök ocsmány, mert ami tetovált de élethű munka, arról nem tudja hogy tetoválva van így nem számolja bele a "kutatásba", csak azokat amikről ordít hogy azok..
Mert biztos a ragyák miatt elmegy a kedved magadtól és ez az arcodon is látszik, ha kimész az utcára 🤷♂️
Nem kéne heti 6x zabálni a mekiben és talán még a kenceficékre is maradna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!