Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vélemény ha érdekel srác...

Kopito1985 kérdése:

Vélemény ha érdekel srác létemre a smink téma? Néha magamon se tudok kiigazodni.

Figyelt kérdés
Tudom fura, nem a srácokat szeretem, de tetszik a smink, a baba arc. Elegge gyengéd, erzekeny srác vagyok, és vonzanak olyan dolgok ami nem hetkoznapi. Az is sok lánynak fura nem azért baratkozom legyen valami, azért mert sok kozos témam van veluk.

2020. szept. 6. 15:57
 1/2 Metionin ***** válasza:
100%
És akkor mi van? Van egy csomó sminkes férfi. Szerintem próbáld ki, nézz videókat, gyakorolj. Ha ez neked örömet okoz, csináld.
2020. szept. 6. 20:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Magyarországon nem megszokott ha egy fiu lányos dolgokat csinál, enyi ha a szüleid elfogadják és nem furcsalják akkor meg semmi gáz, vegyél sminkeket sminkeld ki magad vagy a barátnőidet ha engedik és vannak, érdekes ember lehetsz, én nem hiszem hogy attol mert szereted a lányos temákat vagy sminkelést attol homosexuális lennél, pl én is kirpobalnek egy olyan fotozást ahol fiunak öltözöm, és nem akarok fiu lenni csak ki probalnam meg érdekes lehet, ettől függetlenül én is szeretek sminkelni nagyon 17/L sminkes akarok lenni így nem csoda :D, dm rossmanba vásárold össze ami kell, de amugy egy fiun ez a smink :alapozo,korrektor,puder,szemoldok kiigazitas,szempilla spiral, ajakapolo.szerimtem siman szolid max egy kis orr kontur, de nekem tetszik ha pl filmen vagy video klipnen egy szepfiut latok ki sminkelve olyan ken babás hatása van, és ez nem torz kép, csak elfogadó vagyok.
2020. szept. 8. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!