Egy 15 évesnek ez suliba sok smink?
Figyelt kérdés
alapozó, púder, spirál, szájfény?2020. szept. 5. 22:15
6/10 anonim válasza:
Én ebben a korban az alapozót és a púdert hanyagolnám. Nem tud szellőzni a bőr, betömíti a pórusokat, és csúnya pattanásos lehetsz. Ráadásul a napi tesi után csúnya is lesz, moshatod le, teheted fel újra.
A spirál meg a szájfény az még belefér.
7/10 anonim válasza:
Nem sok. Mondjuk ha a bőröddel nincs olyan nagy probléma, akkor lehet a korrektorral jobban járnál a tesi miatt, mint egy egész arcnyi alapozóval.
8/10 anonim válasza:
Nem sok. Egyébként, én pl jó fajta alapozót használok, és nem lesz csúnya tesi után. Ne gagyit vegyél, ez fontos.
9/10 anonim válasza:
#8: És ez olyan, hogy ugyanúgy szellőzik tőle a bőr, mintha nem lenne rajta semmi, de nem jut be a bőr pórusaiba sem?
Ez melyik márka? És hogy csinálja?
Csak mert ahogy a 6-os válaszban írtam, ettől csúnya lehet a bőr ebben a korban. Ha nem szellőzik rendesen, akkor "elöregszik", ha elzárja a pórusokat, akkor meg jönnek a mitesszerek, pattanások.
10/10 anonim válasza:
Nem sok, drogériás sminkek jók, a lényeg hogy ne 100 fotintos boltbol vásárolt sminkekel kend magad, és este jo alaposan töröld le és nem lesz semmi bajod, jol dolgozd el az alapozót és nem lesz maszk hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!