Szerintetek sok smink egy 14 évesnek?
Figyelt kérdés
Szóval amit használni szoktam:
-aknecolor light krém (alapozó helyett)
-néha korrektor szemem alá
-szempillaspirál
-kontúrozni szoktam
-highlighter
-matt folyékon rúzs (ez se minden nap)
Szemhéjfestéket még nem használok,azzal még várok.
Természetesen suliba csak aknecolor light krémet, korrektort meg szempillaspirált szoktam felrakni.
2017. nov. 12. 15:20
1/24 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy én 17 évesen abszolút nem sminkelem magam... fölösleges ennyi szutyit az arcodra nyomni, nem szellőzik a bőröd egyáltalán.
2/24 anonim válasza:
Feleslegesnek tartom gyerekkorban tönkrevágni a bőrödet, de te tudod. Nekem sok lenne.
3/24 anonim válasza:
Kontur highliter minek? A matt ruzs meg plane csak elcsunyitod magad kicsi vagy meg ehhez
5/24 A kérdező kommentje:
Igen engedi.
Matt folyékon rúzst tényleg csak heti 1-2x szoktam ha megyek valahová.
Aztán én meg nem érzem magam kicsinek. (meg amúgy ha csak krém van arcomon,akkor is elnéznek 18nak)
2017. nov. 12. 15:41
6/24 anonim válasza:
Szerintem egyedül a highlighter és a kontúrozás lehet sok, szerintem az buliba vagy valamilyen alkalomra oké, de napközben utcára már lehet, hogy kicsit sok, bár attól is függ, hogy mennyire intenzív, látványos. A rúzs szerintem belefér, ha nude árnyalat és nem valami feltűnő. A többi pedig abszolút oké, a sulis sminked is olyan, hogy ha megfelelő árnyalatot választasz és szépen viszed fel, eldolgozod, akkor természetes a végeredmény. Ha esténként mindig lemosod és rendesen megtisztítod, ápolod a bőrödrt, akkor semmi bajod nem lesz tőle.
7/24 anonim válasza:
Ennyi sminkkel jo, hogy neznek 18-nak.. tan meg 30-nak is.
8/24 A kérdező kommentje:
Smink nélkül is 18nak néznek.
2017. nov. 12. 15:52
9/24 A kérdező kommentje:
6. válaszoló ment a zöld kéz :)
2017. nov. 12. 15:54
10/24 anonim válasza:
Szerintem sok.
Én szempillaspirált sem használnék mindennap. Nem is használom, még 35 évesen sem.
Az alapozó, kontúr és a highlighter pedig nagyon sok hétköznapokra. Én csak egy-egy alkalomra használnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!