13 éves lánynak megengednétek, hogy sminkeljen?
Alapozóra nem egy 13 éves kislánynak van szüksége. Ha pattanásai vannak, arra korrektor való, de ha erősek, akkor inkább kozmetikushoz kell menni, esetleg bőrgyógyász, ha tényleg durva, de erős pattanásosságnál pláne nem alapozóval kellene eltömíteni a pórusokat.
A szempillaspirált engedném.
Akkor minek neki az alapozó? De most úgy őszintén. Mert menő a hetedik bé osztályban az, amit felnőtt nőknek találtak ki?
Néhány pattanásra a korrektor való, hogy ezt megengedik-e a szülők, az meg már az ő döntésük. Én megengedném, de elvárnám, hogy suli után hazaérve az első dolog legyen lemosni és hétvégén nem használhatja (ok, ha megy pl egy szülinapra, akkor rendben). Ilyen fiatalon még nagyon fontos, hogy hagyjuk a bőrt lélegezni, különben egyre csúnyább lesz.
#5 Azt hiszem, igazad van...
Attól, hogy én nem sminkelek, neki még lehet. De arról, hogy erős sminket hordjon, megpróbálom lebeszélni, mondjuk még nem akar, de na. Meg nem is az én dolgom ezt megszabni.
Elsőre inkább bb krémet adnék alapozó helyett.
Nekem is van lányom, el fog jönni az idő amikor ő is akar.
Előbb otthon tanuljatok meg elkészíteni sminkeket, aztán ha már gyorsan megy, és szépen, akkor kezdje "élesben".
Amúgy bőr helyes ápolása legyen az elsődleges, majd utána jöjjön a smink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!