Kérdés: valaki magyarázza már el, hogy miért kellett a 9-es válaszomat leszavazni?! Mindenki 100%-ot kapott, én azért nem, mert nem 20 sornyi a sminkelésem? Vagy mi ebben a logika? Én csak ennyit használok. Már ez is probléma?
2020. szept. 5. 20:21
12/19 anonim válasza:
Semmit nem hasznalok.
Nem problemas a borom,szep a szemoldokom,alapbol vastagabbak az ajkaim.
Ha valami alkalomra megyek akkor is max szemceruza,spiral es halvany szajfeny.de mar ezt is nehezen viselem
2020. szept. 6. 11:50
13/19 anonim válasza:
Ha csak dolgozni megyek, meg haza, akkor semmit. Max ha kijönnek nagyobb pattanások, akkor korrektort.
Ha minimális befektetéssel szeretnék sokat dobni magamon, akkor felteszek egy rúzst. Bár ebben a maszkos időszakban ritkábban használok.
Ha valami programom van, akkor szemceruza, szemhéjpúder, szempillaspirál, rúzs.
2020. szept. 6. 19:50
14/19 anonim válasza:
Gyengéd artisztitas után, primer, alapozo, korrektor pattikra és szem alá pirosas hajlatolba mint orr hajlat, stb szemhejbazis, szemhejpuder, tus, szempilla spiral, highliter, puder fixalasra matításra, átlatszo szemöldök gél, nude rúzs vagy szájfény, vagy olykor merészebb szín mint piros vagy barna vagy mély rozsaszin lilás beütés, de ez ritkábban, kb enyi de ügyelek hogy harmonizáljanak a szinek ügyeljek arra hogy milyen alkalomra mit illik hol illik viselni a szineket, stb és milyen kedvem van van e kedvem egyáltalán sminket viselni, vagy egy kis szolidat csak, vagy erőset vagy a kettő között :).
2020. szept. 6. 21:37
15/19 anonim válasza:
Szempillaspial es szinezett ajakapolo. Tobbre nincs szuksegem.
40/N
2020. szept. 6. 22:19
16/19 anonim válasza:
11-es nem tudom ki pontozott le én nem, szerintem semmi baj azzal hogy csak anyi terméket használsz mindenki úgy és anyit ken magára amenyiben jol érzi magát legalábis én úgy sminkelek ami jol áll, és leszarom ki szerint gáz ha pl 10 több termékel dolgozom ha a végeredmény nekem tetszik, te csak enyivel éred el azt amit szeretnél nekem ezzel sincs bajom :)
2020. szept. 7. 01:44
17/19 anonim válasza:
Alapozó,púder ,tus, szempillasprál, néha szemceruza,meg rúzs de azt ritkán mindennapokra.
2020. szept. 9. 17:35
18/19 anonim válasza:
Keveset.
Szempillaspirál és szemöldökceruza. A napi sminkem ennyi és soha nem több. Nem vágyom másra. A bőröm sosem volt pattanásos, így elfednem sem kellett soha még. :)
2020. szept. 10. 07:46
19/19 anonim válasza:
Szempillaspirál, tus, néha szemhéjpúdert is használok, meg tartós rúzs mályvás színt általában , de van hogy lilát teszek fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!