Ti használnátok mindennapokban Windows 95-öt?
Maximum egy Virtual Machinera telepíteném fel csak nosztalgiázásnak. A mindennapi programok sem futnak el rajta, driverek a mai gépekhez NULLA. Internetes böngészésről nem tudok nyilatkozni.
Szóval: Egyáltalán nem tenném fel mindennapi használatra.
Mit érsz vele, nem kezeli a mai hardvereket, egy mai böngésző is lefikázza esetleg.
De könnyen kipróbálható virtuális gépen, én a WMware-t használtam régen. Vagy van itt más is:
Ahhoz elő kéne guberálni egy pentium 4es masinát esetleg driverekkel együtt feltelepíteni, azért hogy aztán tetű lassan fussanak a teljességgel elavult programok és az internetes honlapok 99%át ne tudja megnézni mert az akkori böngésző nem tudná betölteni őket. És hetente 2x lefagyna vagy többször lehetőleg úgy hogy 2órás munkád veszik kárba. Így a nosztalgia mondjuk meg lenne.
Tehát a válasz az hogy Qrvára NEM!
hát talán valami céleszközön jó lehet - például vannak olyan mozdonyok amiken az fut a mai napig :D
meg a vasútállomások kioszkjain is az ment sokáig - lehet már lecserélték.
Még megvan egy régi gépen, azon még biztos rajta van, de nem hiszem hogy el tudnám viselni több 15 év macintosh után...
volt egy booz cd-m amire egy frissen telepített win95-öt tettem fel néhány alapprogrammal együtt és ha összeomlott akkor csak a cd-ről bebootolva csak vissza kellett másolni a cuccot és mehetett megint a menet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!