Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit kell tudni a drogerias/bol...

Mit kell tudni a drogerias/boltban vett muszempillakrol?

Figyelt kérdés

Mennyi ideig marad fent? Milyen plussz eszkozt erdemes venni hozza? Mennyi ideig maradnak fent? Konnyen el lehet tavolitani oket?

A valaszokat elorre is koszonom

2020. aug. 27. 23:17
 1/3 anonim ***** válasza:
66%

Nem írtad le melyik fajtára gondolsz így kifejtem milyennek vannak.

Van soros ragasztós szempilla aminel atlagos fel nap amit bír de az elején nehézkes felrakni aztán belejon az ember.

Van soros mágneses ez csak pár óráig marad fent mert csúszkal és nem árt ha 1x vékonyan alá spiralozol a tovább tartás érdekében viszont ezt könnyen vissza tudod tenni 2 perc az egész.

Van tincses amit kicsit nehezebb félteni ezért én annyira nem is szoktam viszont egy barátnőm rendszeresen és neki fent van hétig.

Persze a tartósság függ a ragasztó minogetol is.

Ha soros ragasztós szempilla mellett döntesz akkor érdemes hozzá venni egy olyasmi kinézetű szerkenytut mint a szempilla gondorito csak annak a két vége lapos és arra való hogy a beragasztozott szempilla véget megfogd vele és a szemedhez tudd illeszteni ezáltal könnyíti a felrakást.

2020. aug. 27. 23:26
 2/3 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a gyors valaszt😱

Ezek alapjan elgondolkozom hogy melyiket vegyem❤️

2020. aug. 28. 08:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen örülök hogy tudtam segíteni 😊❤️
2020. aug. 28. 09:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!