Az ajak piercinget el tuják szúrni vagyis rossz helyre tudják e szúrni? Mert én nagyon félek tőle
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 11:40
1/4 anonim válasza:
ne féljél,a piercer tudja a dolgát.
amúgy max azt beszéljétek meg,hogy karikát és pontot is akarsz-e bele rakni,mert hogyha igen akkor úgy szúrja. mert hogyha csak pontot akarsz akkor egy nagyon picivel szokták is lentebb.. de 100% hogy nem rontják el,nyugi :D
2/4 anonim válasza:
Mindent el lehet rontani, és nincs olyan ember aki soha nem hibázik
3/4 vivcsiike válasza:
El lehet rontani ha nem jó emberhez mész:)
Gondolom nem egy lebujba mész szúratni magad...igy nagyon kevés az esélye hogy el szurja,az ajakprc nem olyan kockázatos mivel nincsen semmilyen fontosabb ideg amit megszurhatna(ezt ajak fölötti{madonna-prc}értem)
Nekm már 2 éve van meg,és egyáltalán nem is éreztem semmit mert ugy levolt érzéstelenitve,ajánlani tudom a corvin-t ott nem szurják hanem lövik igy kevesebb is a hibázási leehtőség:)
4/4 anonim válasza:
weszt endbe nemenj...nekem elb*ták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!