Mi a tetü hátáért csináltatnak a nők műkörmöt? Soha egy férfival sem találkoztam, akinek bejött volna.
Amugy hogy mennyire hidegen hagyjak a pasikat a kormok, arra jo bizonyitek, hogy valamelyik nap a kollegam, akivel nap mint nap egyutt dolgozunk, sokat szunetelunk is egyutt, felkialtott a kormeim lattam, hogy hat ezekkel meg hogy fogok dolgozni?! (Nem hosszu karmok, kb max M-es meret, kb akkora amire egy termeszetes korom is megno, plane hogy az enyem is a sajat kormom, csak erositett gellakk van rajta.) A vicc csak az volt, hogy kb egy eve jarok kormoshoz es egy eve ugyanolyan hosszu kormokkel dolgozom🤣 Amire csak annyi volt a reakcio, hogy jo, hat ki nezi a kezeimet. :D
Ugyhogy nem gondolom, hogy egy normal meretu korom barkinel is kivaltana negativ reakciokat, szerintem a tobbsegnek fel sem tunik, amig tenyleg nem valami extrem hosszu, hegyes, kovekkel kirakott kormot csinaltat valaki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!