Mi a tetü hátáért csináltatnak a nők műkörmöt? Soha
egy férfival sem találkoztam, akinek bejött volna.
Figyelt kérdés
Teljesem mindegy mennyi idős vagyok, 90 évesen sem fogom megérteni. A műcsöcsöket még megértem, de egy 5 centis kapa tíz ujjon hogyan ad bármi önbizalmat? Főleg ha csillámlik, mint az Afrikakorps tankjai a Szaharában.
A műköröm nem egyenlő a 10 centis neonszínű csillámos karmokkal. Van az szép természetesben is, észre sem vennéd, hogy mű. Hát van, akinek satnya körme van, töredezik, vagy csak divatból csináltatja, tetszik neki, ezerféle variáció van.
2020. júl. 29. 09:19
12/21 anonim válasza:
Szerencsére nekem nem kell, mivel alapból szép körmeim vannak. De ha ízléses a műköröm, akkor semmi gond nincs vele.
2020. júl. 29. 11:52
13/21 anonim válasza:
Talán mert anélkül rágnám a körmömet, és amúgyis gyenge, rövid körmeim vannak. Egy rövid, szép nude műkörömmel viszont egyből szebb lesz a kezem. Nem csak strasszköves, 5 centis, narancssárga lapát-műköröm létezik 🤦🏻♀️
2020. júl. 29. 20:19
14/21 anonim válasza:
Ma már minden 2. nőnek műkörme/géllakkja van, a legtöbbet lefogadom észre se veszik a csávók, csak sima lakknak gondolják és saját körömnek :D Ha extrémet látnak, azt jegyzik csak meg. (Ugye a "nude smink" nekik a nincs smink)
Azért van mert: rágtam a körmöm sokáig, aztán elkezdtem növeszteni őket, de a sajátjaim nem olyan erősek. Magamnak építem itthon. Hosszra extrém néha (az eredeti is az volt, a rekord saját körömmel 1 cm-es hossz a körömágytól a hegyéig), színektől hamar megcsömörlök. Hozzászoktam a hosszú körömhöz viszont, míg a sajátom bírta. Nem mondtam le róla, csak műanyag.
2020. júl. 29. 21:58
15/21 anonim válasza:
Nekem azért van mert az nélkül mindig lerágtam/lerágnám a körmömet és hiába akartam akárhogyan leszokni erről a műköröm nélkül nem sikerült. Így is van hogy megszokásból a számba veszem viszont legalább nem rágom le. A szájharapdálásra is lehetne már egy ilyesmi megoldás. Egyébként azon kívűl hogy hasznos nekem nagyon tetszik és szerintem azzal sincs semmi probléma ha valakinek csak azért van mert tetszik neki és kész. A nagyon hosszú körmök nekem sem tetszenek de a legtöbb ember műköröm nélkül nem tudná megnöveszteni addig a körmét mert ugye elkezdeni karvalyosodni ami meg ugye még csúnyább mint ha egy igényesen megcsinált műköröm lenne.
2020. júl. 31. 00:48
16/21 anonim válasza:
Nekem kifejezetten bejön, ha egy nőnek hosszabb (kocka) műkörmei vannak. Főleg, ha a piros különböző árnyalatai. Persze nem tíz centis, igénytelen karmokra gondolok, hanem ízlésesen megcsinált, max 1 centivel az ujjak végétől túlérőkre.
2020. aug. 6. 06:22
17/21 anonim válasza:
Vannak férfiak, akiknek a szép kezek, körmök a fétisük ;-)
Pl, ha jól emlékszem az egyik legjobb (férfi!) műköröm oktató is úgy keveredett a szakmába, hogy a francia köröm a fétise :-)
Nekem nőként nagyon tetszett mindig is szinte minden formája, végül a szakmám is ez lett.
Viszont az oka amiért én viseltem elég prózai....
...inimini a kezem és tömzsi puffancs ujjaim vannak nélküle, kecsesebb lesz tőle a kezem :D
Nem hiszem, hogy problémát okoz, ha ilyen körmös ujjak fonódnak rá a szerszámotokra, vagy karmolásszák a hátatokat szex közben.
2020. aug. 15. 07:21
19/21 anonim válasza:
Előző vagyok.
Egyébként hasonló körmeim vannak, mint a videóban és igenis sok pasi szokott rá pozitív megjegyzést tenni. Szóval vannak pasik, akiket nem hagy hidegen a dolog.
2020. aug. 15. 08:07
20/21 anonim válasza:
Mert nem a pasijának akar tetszeni, hanem magának.
Fiam, te meg miért vagy ilyen köcsög? A hölgyeknek ez nem tetszik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!