Mivel csináljátok a szemöldökötöket?
Figyelt kérdés
Én már nagyon régóta a Maybelline brow pomade-jét használom, de csak most jöttem rá, hogy nagyon mű a végeredmény.
Milyen termékkel tudnék természetesebb hatást elérni? Ti mit használtok?
2020. júl. 18. 00:46
2/6 anonim válasza:
Alapesetben formára igazítom és befestem(refectocil márkát használok).
Ha sminkelni kell, akkor ahhoz többféle termékem van(por, ceruza, pomade és zselés-fésűs fixáló). Ezek használata hangulat függő.
3/6 anonim válasza:
én egy Catrice-es szemöldökceruzát használok, de ha nincsenek hiányok a szemöldöködben, akkor a por is jó ötlet
mindkettőt lehet úgy használni, hogy természetes legyen a végeredmény
4/6 anonim válasza:
Én csak sötétíteni akarom, nem hiányos és a formája is rendben van, úgyhogy egy gyengén pigmentált fekete szemhéjpúderrel szoktam átmenni rajta aztán kefével kifésülöm hogy csak éppen hogy maradjon benne szín
5/6 anonim válasza:
Próbálj kevesebb terméket használni,és vékony szemöldökszálszerű vonalakat húzni.
6/6 anonim válasza:
Csipesszel szedem, bár az egyik szemöldököm sosem olyan igazán szép, mert tizenévesen jól elrontottam magamnak. Sima, mezei drogériás szemöldökceruzával húzom ki, rajzolom meg, mert amúgy kicsit ritkás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!