Kinek tetszik az Avon attraction one fresh parfüm illata?
Tartós az illata?
Megéri az árát?
Nekem megtetszett nagyon, de félek olyan gagyi minőség mint a nagy része az avon parfümöknek.
Az Avon parfümökkel sajnos jobb vigyázni, - nagyon gyakran köszönőviszonyban sincs az újságpapírra fújt finom illat azzal, amilyennek a valóságban, bőrön mutatja magát.
Pont ezért nem jó dolog egy katalógus alapján parfümöt választani, - pláne nagyobb kiszerelésben / tételben.
Mindenképp bőrön kell tesztelni megvétel előtt is, - beszéljünk bármilyen illatról, mert egyrészt egy papírra fújt, vagy újságpapíron szagolható mintánál csak a FEJILLATOK, azaz kb. a leghamarabb elillanó, az olcsóbb minőségű illatok esetében a legkevesebb ideig érződő komponensek érezhetők.
A másik ok még ennél is jóval fontosabb: minden ember bőrének egyedi a kémiája, - mindenkin egy más arcát mutathatja ugyanaz a parfüm, és nem mindenkin előnyös. Lehet, hogy az egyik nőn lélegzetelállítóan finom, míg a másikon kifejezetten kellemetlen, penetráns bűz, vagy egyáltalán nem “önazonos” az illető számára, látványosan taszítják egymást.
Ezt nem csak általánosságban mondom el, - ugyanis sajnos NEM EGY ilyen mellényúlásom volt az Avon márkánál. Az ő illataik és az én kémiám egyáltalán nem kompatibilisek egymással, bármennyire próbálkoztam eddig.
Az egyik ilyen eset pont az említett flanker anyjával, a “klasszikus” Attraction-nel történt meg.
Újságban nagyon tetszett, így mindenképpen akartam. ...A bőrömön viszont köszönőviszonyban sem volt vele, - egy szúros, mégis gejl, nagyon olcsó hatású bűzzé vált. 👎🏼
Tapasztalataim alapján az Avon illatok a valóságban jóval édesebbek, mint a valóságban (rajtam).
És ezt úgy mondom, hogy rengeteg édesebb gourmand illat rajongója vagyok, - viszont amit az Avon illatok produkálnak ezen a téren, az még nálam is túllép egy határt. Jóval magasabb az “édesség-görbéje”, mint amit még képes vagyok elviselni, - egyáltalán nem kellemes
Ha mindenképp szeretnél rendelni, azt javaslom, először kicsi, 10 ml-es kiszerelést vegyél, mert ezzel könnyű tesztelgetni magadon az illatot, - továbbá, ha nem tetszik, nem akkora veszteség, nem fog megbuggyanásig a polcon porosodni.
* ...jóval édesebbek, mint a papíron.
Továbbá a lényeg: csak akkor érzed “3 dimenzióban” az illatot, ha kipróbálod, sajnos egy teszter csík alapján nem tudod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!