Nem szeretem sminkelni magam, ki mit szól ehhez?
Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 16:47
A kérdező szavazást indított:
Tetszik
Nem tetszik
17 szavazat
2/17 anonim válasza:
Nekem kifejezetten jó pont. Főleg az verte ki a biztosítékot, amikor találkoztam valakivel, a lakásáig mentem, tehát a forgalom nem is indok, de fél óra késéssel jött le, mert hogy ő még kikente magát...
3/17 anonim válasza:
Ezt úgy írod, mintha akkora teljesítmény lenne. Senkit nem érdekel, cunci.
5/17 anonim válasza:
Nem tetszik, ha valaki nem sminkel, de nem is "nem tetszik". Mármint nekem édesmindegy. Én sminkelek, mert szeretek sminkelni, de nem nagyon foglalkoztat, ha más úgy dönt, hogy ő ezt inkább passzolja. Megértem, hogy sokak miért szeretnek vagy pont hogy nem szeretnek sminkelni.
6/17 anonim válasza:
5-ös válaszoló vagyok. Ahh milyen hülyén fogalmaztam meg az első mondatot. :D Remélem azért érthető, de a lényeg az, hogy különösképpen tetszik az, ha valaki sminkel, de az se különösképpen tetszik, ha valaki nem sminkel.
7/17 anonim válasza:
* nem különösképpen tetszik az, ha valaki sminkel
8/17 anonim válasza:
Ha természetesen szépnek tartanak akkor rendben, egyébként kenj magadra valamit mert sminkelve jobban néz ki minden nő
9/17 anonim válasza:
Ahogy jónak érzed. Nekem a kettő között tetszik, így csinálom én is. Nem túl sok, de legyen rajtam valami. :)
10/17 anonim válasza:
Én kifejezetten az ilyen nőket kedvelem! 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!