Mit gondoltok a szemöldök "rajzolásról"? Inkább a természetes szemöldök hívei vagyok, vagy szeretitek kirajzolni? Fiúk, nektek melyik tetszik jobban? 18/L
2020. márc. 24. 22:30
1/16 A kérdező kommentje:
*vagytok
2020. márc. 24. 22:31
3/16 anonim válasza:
Ez nem tetszik, nagyon mű. De ha valaki csak a saját szemöldökének a vonalát kicsit áthúzza, kiegészíti, ha hiányos, az szép.
4/16 anonim válasza:
Az ilyen mű szemöldököktől kevés undorítóbb dolog tud lenni egy lányon/nőn. Ízlésesen is meglehet ezt a kihúzást csinálni, nem tudom miért kell zsírkréta szerűen felvinni ezeket a "sminkeket".
5/16 anonim válasza:
Ez a képen nagyon szép (na nem minden napra, de egy alkalmi sminkhez), de nincs olyan nő, aki ezt otthon így megcsinálja. Homemade verzióban sütni fog róla, hogy gagyi és mű, az pedig senkinek nem áll jó.
6/16 anonim válasza:
Utolsó
Ez mindenképp sütni fog róla hogy gagyi és hogy mű... Van egy két sminkes ismerősöm és posztolgatják az alkalmi sminkeket... hát azoknak a "csodálatos" sminkeknek annyi értelme van, hogy fotón nem azt kell látnod milyen szép voltál 5-10-20 éve hanem hogy nem sokat vesztettél a korral.
7/16 anonim válasza:
attól függ
mértékkel kell csinálni
nekem mondjuk a linkelt képpel sincs bajom
8/16 anonim válasza:
Én nő vagyok de nekem jobban tetszik természetesen. Itt ott szoktam csak pótolni ceruzával mert picit hiányos de ezek a mostanában divatos matrica szerű szemöldökök nem jönnek be.
9/16 anonim válasza:
Ezen a képen a szemöldök jól néz ki, de a szempilla eléggé el van csúszva, főleg a belső szemzugnál 😀
10/16 anonim válasza:
Annyira utálom az ilyen szemöldököket. Két kilóméterről látni, hogy meg van rajzolva és nagyon mű hatást kelt. Ha valaki egy picit "kiegészíti" a szemöldökét, avval nincs semmi baj, de a te általad linkeltek szerintem szörnyűek. Anno néztem egy posztot valahol, talán instán, valami olyasmivel, hogy "a dolgok amire a lányok vágynak/akarnak", és ott is mutatta az ilyen szemöldököt. :D Hát én őszintén nem értem, hogy ez a szemöldök miért olyan népszerű. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!