Melyek jelenleg a legkívánatosabb parfümök számodra?
Boucheron Quatre:) kicsit barackos, kedves kis illat, igazán hozzám nőtt, és már jó ideje használom mindennapokra.
A komolyabb illatomat sajnos még keresem, mert nagyon kevés illik hozzám, de egyelőre a Tom Ford Velvet Orchidját néztem ki.
Még sosem volt alkalmam beleszagolni, de valami azt súgja hogy nem csalódnék.
Szabad megkérdeznem kedves kérdező, hogy számodra melyek ezek a parfümök?
Na, hát az én esetemben is van egy pár. Az én kémiámhoz sem megy minden, elég válogatós vagyok.
- Armani Sí Intense (a “fekete Sí”, ami elméletileg édesebb, bogyósabb az anyaillatnál, mégis hasonló, lélegzetelállítóan nőies és szexi)
- Armani Sí Passione Intense
- Armani Code
- Lancôme Trésor La Nuit
- Carolina Herrera Good Girl
- Yves Saint Laurent Manifesto
- Dior Poison Girl
Szeretem a La Vie Est Belle és Black Opium féle édesebb, mégis mély, fűszeres, karakteres illatokat, így ez a metszet az, ami a legjobban megmozgat.
Akkor nagyon jó ízlésed lehet, mert mindről sokat hallottam "legdögösebb női illatok" cím alatt:)
Sí Passionehez volt szerencsém, fantasztikus! Code szintén szimpatikus darab. A többi csak rémlik, a Trésort és a Manifestot meg egyelőre még nem szagoltam, úgyhogy mihamarabb megismerkedem majd velük is:)
Tudnék ajánlani párat így cserébe, de a leírtak alapján lehet nem felelnek meg a kritériumoknak. Pl. A hermés illatait nagyon különlegesnek tartom, beleértve az unisex illatokat is, illetve Acqua di Gioia ami kicsit üde, könnyedebb.
A Mugler illatai amiről nagyon sok jót hallottam még, de az tényleg egy bizonyos rétegnek szól. Az Alien szerintem extrém nőies illat, ajánlom kipróbálásra ha esetleg még nem volt hozzá szerencséd.
Köszönöm szépen a választ!
Gucci-Quilty, imádom, még nem fogyott el, de már igencsak kevés van.
Armani- Acqua di Gioia, isteni illata van, mindig szemezgetek vele.
Jil Sander- Sunglow most kaptam termékmintát, tetszik az illata.
Paco Rabbane- Lady Million, megvan, szeretem.
Diesel-Loverdose, szintén megvan és ezt használom mindennaposra, a többi ünnepnapos. :D
A következő egy Tiffany Co. lesz. :D
Guerlain - Mon Guerlain
Versace - Crystal Noir
Agent Provocateur - Fatale Intense
Michael Kors - Sparkking Blush
Trussardi - Donna
Dior - Poison Girl
Az Acqua Di Gioia-t én is próbáltam, - viszont az sajnos nekem egyáltalán nem jött be. 😕
Két Mugler illathoz is volt szerencsém. Az Angel nekem rettentő férfias és penetráns volt, viszont az Alien nagyon tetszett. Virágos, tavaszias, mégis édes, olyan “nektáros”, természetközeli.
Amiket még nem próbáltam, - viszont nagyon régóta érdekelnek, és elképzelhető, hogy új kedvencekre találnék a szemükben:
- Victor&Rolf - Flowerbomb
- Victor&Rolf - Bonbon
- Korloff - Gold
- Cacharel - Amor Amor
- Dolce&Gabbana - Pour Femme
- Lolita Lempicka - Lolita Lempicka
- Lolita Lempicka - Eau De Minuit
- Amouage - Memoir Woman
- Amouage - Lyric Woman
- Tom Ford - Black Orchid
- Tom Ford - Velvet Orchid
- John Galliano - John Galliano
Nagy kedvenceim között van egyébként még a Gucci Guilty és a Bloom Ambrosia Di Fiori, továbbá ami talán kilóg a sorból és elég meglepő, az Ariana Grande Ari nevű illata (gyűlölöm a csajt egyébként 😅), illetve a hozzá nagyon hasonló Juicy Couture vonal, - a Viva La Juicy Gold és a Noir, továbbá a nehezebb, eltérő karakterű Couture Couture nevű illatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!