Ha a hétköznapi öltözködésedről van szó, mik a legfőbb szempontok számodra? Kérlek válassz 5-öt, és számozással rangsorold a fogalmakat!
kényelmes
szexis
ápol és eltakar
divatos
egyedi
tartós
elegáns
egyszerű
a koromhoz illő
természetes anyagból készült
vagány
új
jó színe van
jó tapintású
igényes
feminin
érdekes szabás
hangulatos
nem kopik
igényes mintája van
olcsó
maszkulin
önkifejező
érdekes díszítés
márkás
nemtelennek tűnök benne
nem gyűrődik
Ezek közül csak 5-öt választhatsz. Mi az öt legfontosabb ha ruhát veszel magadnak (hétköznapokra)?
Nemet és kort írj kérlek.
Nem fontossági sorrendben írom:
kényelmes, igényes, elegáns, koromhoz illő, jó színe/anyaga legyen
29 N
divatos,kényelmes,igényes,a koromhoz illő,jó színe van.
19L
Jó színe legyen, nekem ez a legfontosabb. A fekete és a fehér kivételével nekem minden szín borzasztóan áll.
Legyen elegáns, igényes, és takarjon el, ne hangsúlyozza ki a hibáimat(kis mell)..hm, melyik legyen az utolsó..legyen igényes.
elegáns, feminin, kényelmes, divatos, egyszerű
20L
kényelmes,egyedi,tartós,feminin,önkifejező
22/L
1.igényes
2.önkifejező
3.kényelmes
4.jó színe van
5.egyedi
Elegáns, divatos, márkás, feminin, és mivel mostanában rá vagyok kattanva a színekre, legyen a jó szín. De egy éve még lehet, hogy ehelyett az érdekes szabást, vagy a szexisséget választottam volna. Igazából most is nehéz volt döntenem. A szexi dolgokból azokat szeretem, amik sejtetnek, de nem mutatnak, ezzel beleférnek az elegáns kategóriába. Pl. egy dekoltáltabb felső, rajta egy blézer, ami egyből elegánsabbá varázsolja a megjelenést. Vagy pl. egy testhez simuló farmer is lehet szexi tűsarkúval, mégis el lehet menni egy elegánsabb helyre is (persze nem szaggatott farmerben). De írhatnánk a kis feketét is, amiből se a cici, se a popsi nem látszik ki, de testhezálló. Melyik férfi mondaná erre, hogy nem szexi?
19/L
én fiú vagyok, remélem nem baj ,hogy válaszolok:
-kényelmes
-igényes
-önkifejező
-egyedi
-egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!