Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rossmanban miért nézik az...

Rossmanban miért nézik az embert alapból tolvajnak?

Figyelt kérdés

Ezért nem járok be, gimis koromban 6-7 éve ugyanezt művelték, pedig nem loptam semmit sem! Sorozatban, volt, hogy addig nem engedtek távozni, mint a gépen vissza nem nézte, addig a pénztáros is húzta az időt!

Meg most ősszel is Glamour napokon az orromban volt, követett, magyarázta, hogy lopni fogok. Ja, mert a kuponok miatt körbejártam sokszor, úristen...

Ezért tértem át anno a dm-re egyébként! Mondjuk egyszer dm-ben, Keszthelyen, tavaszi Glmaour napok, ugyancsak kuponok, ott mondta tőle 2 méterre, hogy a kiscsaj lopni készül...

Egyébként nem loptam soha semmit, meg sem kockáztatnám! Szerintem a kupon napokkor duplán szemetek...

2020. jún. 27. 14:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a tapasztalatom a Rossmannal.Egyszeruen nem tudok nyugodtan nezelodni az őr(ök) miatt.Nem tudom mibol gondolja hogy lopni keszulok ha eppen a macskamnak nezek kajat vagy csak egy szimpla sampont akarok venni.Nem akarok semmi felvagast,stb,de pont nem ugy nezek ki mint akinek nem lenne penze es folyton csak lopna...😅
2020. júl. 10. 12:01
 12/12 anonim ***** válasza:
11. A lopós emberek fele jó öltözött. Sokszor ha rajtakapják őket felháborodnak, és jelenetet csinálnak hogy ők nem csináltak semmit. Nem mintha nem lenne zavaró hogy követnek, csak a biztonsági őr számára majdnem minden ember gyanús.
2020. júl. 10. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!