Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rossmanban miért nézik az...

Rossmanban miért nézik az embert alapból tolvajnak?

Figyelt kérdés

Ezért nem járok be, gimis koromban 6-7 éve ugyanezt művelték, pedig nem loptam semmit sem! Sorozatban, volt, hogy addig nem engedtek távozni, mint a gépen vissza nem nézte, addig a pénztáros is húzta az időt!

Meg most ősszel is Glamour napokon az orromban volt, követett, magyarázta, hogy lopni fogok. Ja, mert a kuponok miatt körbejártam sokszor, úristen...

Ezért tértem át anno a dm-re egyébként! Mondjuk egyszer dm-ben, Keszthelyen, tavaszi Glmaour napok, ugyancsak kuponok, ott mondta tőle 2 méterre, hogy a kiscsaj lopni készül...

Egyébként nem loptam soha semmit, meg sem kockáztatnám! Szerintem a kupon napokkor duplán szemetek...

2020. jún. 27. 14:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is tapasztaltam már. Úgy koslatnak az ember után mintha mindenki lopni akarna. Szúrós szemmel néznek az emberre, engem is nagyon zavar.
2020. jún. 27. 14:53
 2/12 A kérdező kommentje:

Gondolom sokan lopnak is, babkocsisok stb.... De van kamera, csipogó is...

Lehetne egyébként diszkréten is csinálni, vagy úgy, hogy ne alázzanak meg senkit. De hogy a pénzedért, otthagysz tízezret és potencionális tolvajnak néznek... Vicc...

2020. jún. 27. 14:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Dmben ugyanerre panaszkodnak...
2020. jún. 27. 14:58
 4/12 A kérdező kommentje:
Ott ennyire én nem tapasztaltam, azért szoktam át, abszolűt nem érdekelt, hogy kb. 20 %-al drágább! Meg a legtöbb dm-ben már nincs is biztonsági őr.
2020. jún. 27. 15:02
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
Én egyszer ott a DMben rágtam be egy orkra. Jött utánam, pedig látszott rajtam, h csak sminkcuccokat próbálgatok. Átmentem a ffi részlegre és mikor oda is utánam jött, nekiszegeztem a kérdést, h szerinte melyik a jobb óvszer. 😂😂😂😂😂 Bíborvörös lett és hebegve odébbállt. 😁
2020. jún. 27. 15:11
 6/12 anonim ***** válasza:
87%

En mar elengedtem ezt. Hadd jojjon utanam, legalabb lesz valaki, aki segit kivalasztani, hogy melyik nude arnyalatot valasszam a 8 ugyanolyanbol a kormomre :D

(DMben en nem lattam meg biztiort.)

2020. jún. 27. 16:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én azt tapasztaltam, hogy a DM-ben az eladók nem olyan kedvesek. Rám legalábbis ott nagyon csúnyán néztek mindenütt, ahol jártam.

Rossmannban még nem volt nagyon rossz tapasztalatom. Egyszer nézett rám egy nagyon csúnyán, amikor beléptem. Ja meg egy másik helyen egyszer sokáig izéltem a fotóautomatánál és bejött valami nő, aki ismerte a biztonsági őrt és beszélgettek arról, hogy a nő siet és csak képek miatt van itt szinte és ezután amikor a nő elment nézelődni a biztonsági őr odajött, hogy sok van-e nekem még hátra, menjek már odébb ha nem olvassa be a telefonom az automata és ne tartsam fel a sort(senki nem állt mögém, a nő is csak meglátott és leállt beszélni a fickóval). Elég sértően adta elő magát a hapsi, de végül leléptem, mert már amúgy is bosszantott a telóm. Ez volt az egyetlen atrocitás, ami engem ért.

2020. jún. 27. 19:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is évekig kerültem a rossmannt emiatt. Szerencsére már nem tapasztaltam ezt.
2020. jún. 27. 20:33
 9/12 anonim válasza:

Én is úgy 2 éve legjobb bnőmnek kellett valami,bementünk suli után,és én ilyet még sosem tapasztaltam,de mindig ott volt a nő és követett minket,de nem gondoltam,hogy ez ennyire jellemző😂

Dm-ben ilyen még nem tapasztaltam.

2020. júl. 1. 14:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"Sorozatban, volt, hogy addig nem engedtek távozni, mint a gépen vissza nem nézte, addig a pénztáros is húzta az időt!"

Tehát megvádoltak higy loptál? Ha kiderül hogy mégse akkor panaszt tehetsz a főnökénél hogy milyen megalázó helyzetbe hoztak. Biztos vagyok benne hogy máskor csak akkor fognak vádaskodni ha biztosak benne hogy valaki lopott. Értem én higy sokan lopnak, de biztosnak kell lenniük benne mielőtt kiejtik a szájukon hogy loptál. Te vagy a vásárló, a vezetőség tudja hogy belőled és a többi vásárlóból van pénz. Cserébe egy normális bánásmódot szeretnél. Ugyanez vonatkozik az eladókra. Nem én tehetek róla hogy pl rossz a fizetésük vagy valami bajuk van. Sokan viszont úgy viselkednek mintha ők tennének szivességet hogy eladtak nekem valamit.

Jó lenne ha engednék hogy a boltokban a kamerán nézzenek a biztonsági őrök, láttam külföldön olyan helyeket ahol van egy külön pultjuk ahol a képernyőn nézi az embereket, bár az se hiszem hogy legális volt de mégis diszkrétebb mint követni valakit.

2020. júl. 3. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!