Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért néznek mindig topvajnak...

Miért néznek mindig topvajnak ilyen dm-ben, Rossmanban?

Figyelt kérdés

Sosem loptam. Azért nézegrttem sokat, mert szulfátmentes sampont kerestem.

Ha meg zavarja őket, akkor én megkérdezném, hogy "segíthetek valamiben"? Nem odaszólok a másiknak, hogy ez a kislány biztos lopno fog.

A kislány 22 éves éy szokott fizetni a kasszánál. Hihetetlen, majdnem otthagytam mindent. De nem egy, meg nem kettő boltban volt ez, pedig nincs csóró kinézetem.

2019. jún. 4. 19:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
konkrétan kimondta valamelyik ott dolgozó hangosan, hogy lopni fogsz??
2019. jún. 4. 20:29
 2/17 A kérdező kommentje:
Igen, tőlem kb. 10 méterre a másiknak. Gondoltam, hogy leteszem a kosarat a bolt közepére és kisétálok.
2019. jún. 4. 20:30
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Remélem panaszt tettél és többet nem mész vissza.
2019. jún. 4. 20:40
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
hát ez undorító >:(
2019. jún. 4. 20:45
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

Én soha nem viselek órát, ezért mindig a telefonomon nézem meg az időt, amit inkább zárt térben, egy üzletben teszek meg, mint a nyílt utcán, bizonytalan külsejű emberek mellett sétálva.

Valahányszor kinyitom a táskám, és kiemelem belőle a SAJÁT telefonomat, már úgy néznek rám, mintha az egész üzlet tartalmát akarnám a táskám a söpörni.

Amúgy már a szemceruzák egy része is csipogóval van ellátva, nem kéne ennyire bizalmatlannak lenni, és undorító, amit ezek az emberek műveltek.

A drogériákban az idő 90%-át én is olvasással töltöm, mint bárki, akinek fontos az egêszsége, hogy se a bőröm, se a gyomrom ne legyen szemetes, - ha kozmetikumról vagy ételről van szó.

2019. jún. 4. 21:19
 6/17 A kérdező kommentje:

Egyszer a Fressnapfban is ez volt, mert elkezdtem olvasgatni a hűstartalmat a tápokon. Mondjuk ott vettem a lapot és odamentem az eladóhoz, hogy segíts3n ebben és ebben.

Nem tettem panaszt, de többet nem megyek oda.

Nem azt mondom, hogy mindig ez van, de a drogériába be sem mehetsz úgy, hogy ne tolvajnak tituláljanak. Mikor pénzért fizetsz.

2019. jún. 4. 21:30
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Azért mert a rossmannokban és dm-ekben iszonyú gyakori a lopás. És olyanok is lopnak, akiből nem néznéd ki. Sajnos ez van.
2019. jún. 4. 21:35
 8/17 A kérdező kommentje:

Nehezwn tudom elképzelni, mindenhol tiasztó és kamera...

Maximum egy tömött Westendben esetleg, de nem egy kisvárosban.

Nyilvá lehetséges, de hogy?? Nevetséges.

Se akkor sem nevezhet a szemedbe tolvajnak??

2019. jún. 4. 23:11
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem is követni szoktak pedig én sem vagyok rosszarcú, aztán mindig kicsapom neki a pénzt feltűnően hogy hagyjon már békén:D régen ilyen facebook oldal is volt hogy "követ a dm-ben a biztonsági őr":D
2019. jún. 5. 03:04
 10/17 anonim ***** válasza:
87%

Én is is jártam már így.

Claire's-ben meg is nézték a táskám mert sokáig lórfáltam a sorok közt(mindig van ilyen "3-at vesz a legolcsóbb ingyenes" akció) és ugye gondolkodtam mit vegyek, mert csak valami apró ékszerért mentem és hát bocs nem akarok egy valag pénzt olyanra kidobni amit nem is használok.

(és nem, nem kértem volna eladó segítségét, mert tuti rámtukmál valami olyat, amit biztos nem akarok megvenni).

Rossmannban régen többször is jártam így egyszer a barátnőmmel vásároltam. Szimplán nézegettük a termékeket(még csak ki se bontottuk meg semmi ilyesmi!) erre megszólalt a bizti, hogy meg ne lássak még egyszer ilyet lányok!

Mit, hogy vásárolni próbálunk??

Jó sok évig el is kerültem azt a Rossmannt.

(meg kb az összes többit)

Aztán rákényszerültem, hogy bemenjek, szerencsére azóta nem volt ilyen gondom meg is szerettem az üzletet.

Mondjuk nem értem nem egyszerűbb/emberségesebb odamennie az eladónak és megkerdezni a vásárlót, hogy "segíthetek"?

Mert 1) sokkal korrektebb nem lesz belőle incidens, 2) ha valaki tényleg lopna ezzel ki lenne zökkentve, ráadásul bukná a dolgot, mert tudnák, hogy figyelik

2019. jún. 5. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!