Miért néznek mindig topvajnak ilyen dm-ben, Rossmanban?
Sosem loptam. Azért nézegrttem sokat, mert szulfátmentes sampont kerestem.
Ha meg zavarja őket, akkor én megkérdezném, hogy "segíthetek valamiben"? Nem odaszólok a másiknak, hogy ez a kislány biztos lopno fog.
A kislány 22 éves éy szokott fizetni a kasszánál. Hihetetlen, majdnem otthagytam mindent. De nem egy, meg nem kettő boltban volt ez, pedig nincs csóró kinézetem.
Az a szerencsém hogy ha keresek valamit iszonyatosan "elveszett hülye" arcot vágok így ordít rólam hogy csak gőzöm sincs mit akarok venni ezért nézelődöm, nem azért mert egy 400ft-os balea balzsam lopásában látom a megélhetést.
Mondjuk szokásom hogy ha leveszek a polcról valamit olvasni fél-1 lépéssel hátrébb állok így látják hogy oda se tudok nyúlni sunyiban mást leemelni (alapból azért hogy amíg a samponra írt szépirodalmat böngészem más is odaférjen) szóval nem nagyon szoktak figyelni ahogy néztem mert tényleg az a kisugárzásom van hogy ez még lopni is hülye.
Hát én 1x szájfényt
vásároltam a Rossmannba, és a bizti odaszólt, holott csak a pénztárcám vettem ki a táskámból, majd a lóvé kivétele után visszaraktam. a nagyorrú koma(biztonsági őr)meg azt hitte, h a fél üzletet ellopom. Majd végül megvettem a terméket, és végül egy fél évig be se mentem abba az üzletbe!!! B nkóság volt ez a bizti részéről, én meg csak magyarázkodtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!