Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért néznek mindig topvajnak...

Miért néznek mindig topvajnak ilyen dm-ben, Rossmanban?

Figyelt kérdés

Sosem loptam. Azért nézegrttem sokat, mert szulfátmentes sampont kerestem.

Ha meg zavarja őket, akkor én megkérdezném, hogy "segíthetek valamiben"? Nem odaszólok a másiknak, hogy ez a kislány biztos lopno fog.

A kislány 22 éves éy szokott fizetni a kasszánál. Hihetetlen, majdnem otthagytam mindent. De nem egy, meg nem kettő boltban volt ez, pedig nincs csóró kinézetem.

2019. jún. 4. 19:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
41%
Ti hova jártok vásárolni?😃😃 Mert sok Rossmannban, Dm-ben, Müllerben jártam már és járok is, de még sosem jártam így.
2019. jún. 5. 16:22
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
#11 én sem. és? attól mással még nem történhet meg?
2019. jún. 5. 17:06
 13/17 anonim ***** válasza:
20%
#12 Forgasd ki a szavaimat, bátran! 😃 Csak érdeklődtem, melyikben fordult elő. Ott még nem jártam úgy, de kínaiban igen.
2019. jún. 5. 18:08
 14/17 anonim ***** válasza:
73%

Az a szerencsém hogy ha keresek valamit iszonyatosan "elveszett hülye" arcot vágok így ordít rólam hogy csak gőzöm sincs mit akarok venni ezért nézelődöm, nem azért mert egy 400ft-os balea balzsam lopásában látom a megélhetést.

Mondjuk szokásom hogy ha leveszek a polcról valamit olvasni fél-1 lépéssel hátrébb állok így látják hogy oda se tudok nyúlni sunyiban mást leemelni (alapból azért hogy amíg a samponra írt szépirodalmat böngészem más is odaférjen) szóval nem nagyon szoktak figyelni ahogy néztem mert tényleg az a kisugárzásom van hogy ez még lopni is hülye.

2019. jún. 5. 18:11
 15/17 anonim ***** válasza:
68%

Hát én 1x szájfényt

vásároltam a Rossmannba, és a bizti odaszólt, holott csak a pénztárcám vettem ki a táskámból, majd a lóvé kivétele után visszaraktam. a nagyorrú koma(biztonsági őr)meg azt hitte, h a fél üzletet ellopom. Majd végül megvettem a terméket, és végül egy fél évig be se mentem abba az üzletbe!!! B nkóság volt ez a bizti részéről, én meg csak magyarázkodtam...

2019. jún. 7. 08:31
 16/17 anonim ***** válasza:
29%
Nyugodtan nyomjatok pirosat, nyomom én is akkor.
2019. jún. 7. 18:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Én ezért vásárolok online. Van tagságom Oriflame-nél, onnan rendelek legtöbbet mivel tanácsadói áron kapom a terméket, nem mondja meg senki mennyit , mikor, vásároljak. Nem zavar senkit ha órákig nézelődöm, és ha valami nem tetszik visszaküldöm és kész. Jaaa és mellete aki beléptetett mindig mindenbe ad tanácsot mit vegyek és mi az ami nem nekem való. De szoktam még a Rossmannból, DM-ből is rendelni, bár onnan már csak nagyon ritkán. A múltkor például bementem és kértem az eladót, hogy tudna ajánlani olyan illatot ami nem EDT ? Úgy nézett rám mint borjú az új kapura. Ha már eladó legalább azzal legyen tisztában ha már drogériába dolgozik, hogy a EDP és EDT mit is takar
2019. aug. 3. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!