Letört a hüvelyk ujjamrol a korom, szedjem le az összeset?
Így elég bunkó az ujjam, vagyis én annak érzem.
Töltve volt egyébként a körmöm és még csak másfél hét és, de már fel van válva..
Hétfőtől új munkahelyre megyek, és nem tudom így hagyjam e vagy sem..
Mármint műköröm van rajta és abból egy letört, a többi meg levegős és baromi igénytelenül néz ki?
Milyen anyagból van? Küldj egy képet hogy néz ki.
Base One zselevel dolgozik egyébként a kormosom, az előkészítő folyadékok biztos jók,
Azok Crystal Nailsek.
Egyébként rendszeresen ez van, akartam már váltani, de nem találtam mást.
Az, hogy a termék jó, nem garancia semmire.
Ha a technika rossz, amivel készíti, vagy trehány munkát végez, azon nem segít a csúcsminőségű anyag sem.
Ha többször előfordul, minek jársz még hozzá? Így folyton igénytelenül néz ki a kezed, hát kell ez neked? Ráadásul még fizetsz is érte gondolom nem keveset.
Merre felé keresel körmöst?
Kecskeméten ha lenne olyan aki vállal jó lenne, de ott az az járással lenne gond, mert 3 műszakban dolgozom, olykor olykor hétvégén is.
Most írtam egy helyinek ő talán már vállal újakat.
Azért voltam eddig nála, mert mást nem találtam..
Magadnak semmiképp ne szedd le! Nagyon komoly sérüléseket okozhatsz a körmödön.
Kérj időpontot a körmöstől leszedésre, reméljük azt azért nem tudja elrontani, bár nem lehet valami nagy szakember, ha másfél hetesen mindig így néz ki a körmöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!