Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Letört a hüvelyk ujjamrol a...

Letört a hüvelyk ujjamrol a korom, szedjem le az összeset?

Figyelt kérdés

Így elég bunkó az ujjam, vagyis én annak érzem.

Töltve volt egyébként a körmöm és még csak másfél hét és, de már fel van válva..

Hétfőtől új munkahelyre megyek, és nem tudom így hagyjam e vagy sem..

2020. jún. 25. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mármint műköröm van rajta és abból egy letört, a többi meg levegős és baromi igénytelenül néz ki?

Milyen anyagból van? Küldj egy képet hogy néz ki.

2020. jún. 25. 17:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Hogyan tudok itt képet küldeni? 🤷‍♀️
2020. jún. 25. 17:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kepfeltoltes.com
2020. jún. 25. 17:44
 4/9 A kérdező kommentje:

Base One zselevel dolgozik egyébként a kormosom, az előkészítő folyadékok biztos jók,

Azok Crystal Nailsek.

Egyébként rendszeresen ez van, akartam már váltani, de nem találtam mást.

2020. jún. 25. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jársz ha leragasztod szerintem magadnak nem tudod úgy leszedi hogy szép legyen hétfőre. Amelyik letört azt vágd le és ragaszd le.
2020. jún. 25. 17:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy a termék jó, nem garancia semmire.

Ha a technika rossz, amivel készíti, vagy trehány munkát végez, azon nem segít a csúcsminőségű anyag sem.

Ha többször előfordul, minek jársz még hozzá? Így folyton igénytelenül néz ki a kezed, hát kell ez neked? Ráadásul még fizetsz is érte gondolom nem keveset.

Merre felé keresel körmöst?

2020. jún. 25. 17:51
 7/9 A kérdező kommentje:

Kecskeméten ha lenne olyan aki vállal jó lenne, de ott az az járással lenne gond, mert 3 műszakban dolgozom, olykor olykor hétvégén is.

Most írtam egy helyinek ő talán már vállal újakat.

Azért voltam eddig nála, mert mást nem találtam..

2020. jún. 25. 17:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Magadnak semmiképp ne szedd le! Nagyon komoly sérüléseket okozhatsz a körmödön.

Kérj időpontot a körmöstől leszedésre, reméljük azt azért nem tudja elrontani, bár nem lehet valami nagy szakember, ha másfél hetesen mindig így néz ki a körmöd.

2020. jún. 26. 07:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Majd csak 2 hét múlva tud időpontot adni, de addigra leesik úgy is az összes.. 😅
2020. jún. 26. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!