Lányok, nők, mennyi pénzért vállalnátok be, hogy 1 hétig mindenhova teljesen smink nélkül mentek?
Én szeretek sminkelni alapvetően. Viszont most, hogy már nincs annyira sok bőrhibám az alapozót már mellőzöm, ha megyek valahová. Szóval ha arról lenne szó simán mellőzöm a nude szemhéjpúdert, szempillaspirált, tust, sőt még a szemöldököm igazítását is. Szerintem tök aranyos fejem van smink nélkül is. Az öregasszonyok plusz pár ember meg úgyis ázsiainak néz, szóval mindegy.
De ha már valaki pénzt adna azért, hogy nem sminkelek, akkor tuti rohadt magas összeget kérnék el.:D
Ráadásul most úgy is csomó helyre kell szájmaszk, ami alapból eltakarja a fél fejem, leengedem a hajam már csak a szemem látszik szinte, szóval ha arról lenne szó, hogy nem vagyok elégedett a bőrömmel, most is simán bevállalnam. :D
Ezt nem nehéz kibírni. Szeretek sminkelni, sokszor szoktam is, de mostanában nagyon lusta vagyok, sima csak munkába menős hétköznapokra nem szoktam már egy ideje.
Mikor szemműtétem volt, utána is hetekig nem festhettem a szemem, akkor mást sem festettem addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!