Lanyook, hogy kell?

Figyelt kérdés

Hogy es mivel kell ilyen szemoldokot rajzolni/festeni?

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. jún. 16. 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Ez egy egyedi képesség amit csak az instapicsák kapnak meg.
2020. jún. 16. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Én úgy szoktam, hogy ceruzával/porral megrajzolom a formát, majd kitöltöm porral, kivéve a szemöldököm elejét. Ott úgy csinálom hogy a rajzolt vonalat satírozom el egy szemöldökkefe segítségével, így lesz olyan “átmenetes”. Remélem segítettem ❤️
2020. jún. 16. 19:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Masodik nagyon szepen koszonom ❤️ az elso válaszoló meg visszabb vehetne a rosszindulatú megjegyezeseibol 😘
2020. jún. 16. 20:01
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
2. vagyok. Nincs mit, nagyon szívesen😄❤️
2020. jún. 16. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én szemöldökpomádéval szoktam ilyet, először az alsó és felső vonalát megrajzolom, aztán kitöltöm, kivéve az elejét, ott én is a vonalat szoktam elsatírozni, hogy átmenetes legyen.
2020. jún. 16. 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Na az engem is érdekelt, köszi a segítséget lányok 😍
2020. jún. 16. 23:03
 7/8 anonim ***** válasza:
32%
Jeszus nagy liza...igazi picsa, ez kezdjük ott hogy egy rossz szemöldök az eleje kocka,nagyon természet ellenes és még a hülye is észre veszi hogy rajzolva van,amugy maybeline szemöldök ceruzája,meg szemöldök porok is vannak mivel azzal inkább tölteni lehet sztem ha ritkás a szemoldököd.
2020. jún. 17. 00:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez nem is Nagy Liza 😃 amugy tok mindegy ha o is lenne, nem ez itt a lenyeg
2020. jún. 17. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!