Dúsabb szemöldök? Lehetséges ez?
ne feketével húzz bele, hanem barnával.... akkor nem üt el.... amúgy a festéstől hullani fog, viszont a festék megfogja a bőrt és vastagabbnak tűnik ...
nekem szálazással van tetoválva.
Hát ezt ki kell próbálni, általában 700 Ft körül van.
Nekem mondjuk elég szar a bőröm:D Így olyan pár nap alatt most kopott ott, ahol nincs szőr, de a többi részen megmaradt. Szóval, nekem pont ott, ahol a szemöldököm van zsíros a bőröm, de fura, mert csak ott:D:D
Amúgy meg nincs összefüggésben a hajjal, tehát nekem a hajfesték megmarad rendesen, nem kopik le, szóval az arcbőröd teljesen másképp működik, mint a többi részen.
De mindenképp mondj igent az allergia tesztre. Ha normális a kozmetikus akkor mondani fogja, hogy ki kellene próbálni a nyakadon vagy a füled mögött. Tesómnak pl. nagyon durván bedagadt a szeme, meg ő amúgy is allergiás a hajfestékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!