Rajtam elég sokszor van és sosem tettek megjegyzést, hogy utcalányra hajaznék.
Csak akkor lesz közönséges hatása, ha olyan ruhákat hordasz mellé (ultea mini szoknya, mély dekoltázs stb)
Pasi vagyok. Szerintem az. Ráadásul ahogy többen írják, nem is áll mindenkinek jól. Ahol el tudom képzelni a vörös rúzst, az egy klasszik rock &roll buli a pöttyös ruhával.
lolia: bármennyire hihetetlennek tűnik, még mindig (szerencsére) az emberek magukban tartják más emberekről alkotott véleményüket. Főleg az utcán nem mennek oda máshoz hogy te figyelj a lila hajad nem tetszik.
Meglepődnél, de oda mennek a pink hajam és nagyon színes/mintás ruháim miatt egész sokszor megszólnak főleg az idősebb korosztály es a nagyon divat mániás fiatalok. Bár oda menni az öregek szoktak, a fiatalabbakat csak hallom amikor mondják egymásnak. Lehet ennyi szín mellett már fel sem tűnik nekik a rúzs.
Mindenesetre nem riherongy, hanem fura jelzővel szoktak illetni, tehát nem utcalányosnak tartanak miatta.
Attól függ. Ha egész nap ilyenben lófrálsz, kiló vastag rétegben ízléstelenül felhordva, akkor igen.
Ha ésszel használod, vékony rétegben, szépen eloszlatva, alkalmas öltözékhez ízlésesen megválasztva, akkor kiemeli szemed csillogását, ifjúságod tüzességét, lelked szépségét, szárnyalni akarását. :)
"Ringyósnak" inkább az ízléstelen erotikus megjelenést tartjuk, mint az ízlésesen és mértékkel használtat.
Ez pont olyan, mint a főtéren torzításig feszített hangszállal üvöltözve beszélgetni, vagy halkan, diszkréten, okosan meghatározott hangerővel társalogni. Ugyanazt a lelki durvaságot, mások iránti érzéketlenséget fejezi ki, amire más emberek megvetően reagálnak. Régen ezt megbotránkoztatónak tartották, ma már csak sztárnak, celebnek, liberálisnak, kisebbségnek stb. nevezik..
Ha így rúzsoznám magam, azt írnám, hogy nem...
(még szerencse, hogy fiú vagyok. Bár itt is van ilyesmi: izompoló, szakadt farmer, sz.ros gatya, oldalt (is) borotvált haj...)
17!
Meg az öltözködésétől és a sminkjétől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!