Nem.
De ahogy a világon mindent, a vörös rúzst is lehet ringyóssá tenni. (Ruházat, a smink többi része, viselkedés.)
Önmagában nem az.
Ez azon múlik, melyik árnyalatát viseled, és az mennyire áll jól a személyes tónusaidhoz.
Ha számodra megfelelő színhőmérsékletű és árnyalatú színt használsz, akkor kifejezetten természetes, elegáns és “láthatatlan” lesz a végeredmény, mert illeszkedik és összhangban van a színeiddel.
Ellenkező esetben, - pl. túl hideg vagy túl meleg szín, túl barnás, túl pinkes, túl világos és élénk, túl sötét és komor...stb a te típusodhoz, - tényleg leHET ringyós hatása. NEM te leszel az ettől, - csak világosan látszik mindenki számára, hogy túlharsog és drasztikusan elüt tőled.
Pont ezért nem szeretem a klasszikus “paprikapiros” színeket, mert nyár típus vagyok. Mindig azt éreztem, hogy soha nem állnak jól, - számomra előnyösebb választás egy fuksziába hajló, hidegebb árnyalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!