1 hete lőtték a fülbevalóm és amikor kenni kell alkohollal nemtudom rendesen bekenni így gondoltam kiveszem és utána visszarakom, de nemtudom kivenni. Ilyen a hátulja? (lent)
2010. júl. 29. 15:07
1/7 anonim válasza:
ne vedd ki!
elég hogyha mozgatod és megpróbálod odacsöpögtetni vagy ilyesmi.. amúgy annyi h beakasztod a kezed oda amit le kell venni,megfogod a fülbevalód elejét és lehúzod.de sztem ne vedd ki!
2/7 anonim válasza:
ne vedd ki !!! nem bírod vissza rakni vagy alig bírod visszarakni (tapasztalat)
nem kell kenni alkohollal
amúgy nehezen jön le a hátulja erősen húzd de elöl fogd meg a fülbevalót
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem kell kivenned. A lányaimnak forgatni kellett, és alkohollal fertőtleníteni. Azt mondták, hogy naponta többször forgassák meg, de kivenni nem szabad, csak x hét után (nem emlékszem pontosan), mikor a végleges fülbevalót rakják be, vagyis mikor a luk teljesen behegesedett.
5/7 anonim válasza:
Ne vedd ki, forgasd, de ne túl sokat. (Én is ott csesztem el...) Nekem azt mondták, ne alkoholozzam, bár lehet, nem gáz a dolog. Ellenben a kamillás borogatást ajánlották, az is jó neki szerintem.
Amúgy ez egy olyan fülbevaló, amit csak szét kell húzni, tehát nem letekerni, meg ilyenek. Néha kell vele birkózni.
6/7 anonim válasza:
nekem begyulladt és azt mondat az éksezrész h nyugodtan cseréljem ki ezüstre attól nem lesz rosszabb, a lényeg h állandóan benne legyen és kamillával borogassam. Gyorsan begyógyult, annak amit belelőttek nagyon brutális vége van és ha ráfeküdem nyomta, egy sima ezüst kisebb és ezért gyorsabban begyógyult. Amúgy nekem eleve 2 hetet mondtak egy másik helyen..
7/7 anonim válasza:
Én pont most csináltattam porcba fülbevalót, azt mondták ne alkohollal fertőtlenítsem, hanem vízbe rakjak tengeri sót és azzal kezeljem, próbáld ki ezt. Ne vedd ki semmiképpen, de a fülbevalód hátsó része és a füled közt legyen hely, ne nyomd rá túlzottan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!