Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 3 hete csináltattam köldök...

3 hete csináltattam köldök piercinget, kenem napi 3-szor 70%-os alkohollal, és bethadin krémmel! Mégis be van gyulladva. Miért?

Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem allergiás lehetsz a piercing anyagára. Csak azért gondolom, mivel nekem is begyulladt az elvileg orvosi fémből készült ékszer.
2009. máj. 17. 19:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanezt csináltam és mégis 5 hónap múlva vad hús nőtt mellé:S

Neked nincs ott egy kis göb?Mert ha igen akkor jobb ha kiszeded.Aztán majd újra lehet lövetni.Én nem tetettem visza de van 2 bnőm is akik vissza lö9vették vadhús után és utána nem volt bajuk:9

2009. máj. 17. 19:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Köldök piercingnél normális hogy még be van gyulladva. Nekem 4 hónapja van és most kezd elmúlni a gennyesség.

Kenegesd csak szépen, amígy nem nagyon piros és nem fáj, addig semmi gond, de ha körbe nagyon piros folt lesz és fáj is, akkor menj vissza a piercingeshez és kérdezd meg, nem kell rögtön feladni..:D

2009. máj. 17. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Az még be is lesz gyulladva!Nekem nagyon sokáig tartott mire begyógyult azt hiszem fél évbe telt!Kettő is volt,alul+felül,de már régen meguntam és kivettem őket!Már nem nagy szám!Szerintem kezeld továbbra is,de ha továbbra sem gyógyul be akkor menj vissza.
2009. máj. 19. 11:01
 5/9 A kérdező kommentje:
elmentem orvoshoz és azt monta hogy valószínű alergiás vagyok az orvosi fémre! de én nem szeretném kivenni...ezért megpróbálom ezüstel...szerintetek azt bírni fogja?vagy esetleg arany piercingel próbáljam meg?
2009. máj. 21. 19:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Az aranynak mindenképpen jó hatása van a gyulladásra. De ha ezüstöt szeretnél, az is jobb lesz, mint az, amire allergiás vagy. Én is ezüstöt tettem be az elvileg orvosi fém ékszer helyett, azóta semmi bajom. :)
2009. máj. 22. 05:58
 7/9 anonim ***** válasza:

szerintem az ezüstre vagy az aranyra is simán lehetsz allergiás.. vannak kifejezetten antiallergén piercingek, vagy ha azok nem tetszenek (www.onlinepiercing.hu) akkor a titánium piercingekkel probálkoz, én is csak arra nem vagyok allergiás:)

remélem segitettem:)

2009. okt. 5. 16:21
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem azt mondta a piercinges, hogy tilos alkohollal kezelni, mert kiszáritj a bőrt, és kilőkheti a piercinget.

én 7 napja csináltattam a piercingemet, és semmi baja nincs.. igaz h kicsit gennyezik néha meg a felső lyuknál piros, de ez normális.

2009. okt. 28. 08:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a piercinges, hogy lövés után 2 hónappal, vagy gyógyulás után cserélhetem orvosi fémre, aranyra vagy fehér aranyra, de ezüstre egy évig NEM! Még akkor sem ha a fülem bírja az ezüstöt. Mert az ezüst annyira allergizálhat.
2010. ápr. 10. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!