21-én csináltattam a köldök pc-met. Meddig kenjem még tetran kenöccsel?
aki csiálta az mit mondott? Meddig kend?
Piros = Kezdődő gyulladás?
nem kérdeztem meg.. elfelejtette...:$
szerintem kezdődő gyulladás de nem annyira durva... néha kicsit elmúlik, de ujra jön...
jaaj istenem...:S én nagyon nem akarom kivenni 2 évig küzdöttem a szüleimmel h végre megengedjék.. már szinte szerelmes vagyok belé annyira szeretem...:S ez csak 1 piros folt...:S
aallergiás nem lehetek rá mert tián az anyaga... nem lehet h a lányod alkohollal kezelte?? az elvékonyitja a bőrt(száritja) és kilökheti a piercinget..(nekem ezt mondta a piercer...)
Már nem emlékszem mivel kenegette.
De az tuti hogy azzal amit a piercinges mondott neki.
Meglehet hogy alkohol volt :S
Mi is megküzdöttünk a legyen, ne legyen piercinggel :)
Ha kened még és már nem kéne azzal bitztos nem ártasz.
A pirosságot lehet nem ártana megmutatni a piercingesnek vagy egy dokinak
én fél évíg kenegettem, mert ugyebár a köldökpiercing gyógyul a leglassabban, és nekem is sokára gyógyult be.
hát az a pirosság, majd a kenegetéstől elmúlik. de én azt tudom tanácsolni, hogy még az első hónapban csak zuhanyozz, mert a víztől nagyon be tud gyulladni!
a köldökpiercing gyógyul a LEGKÉSŐBB
nekem már van jópár éve, de minimális idő,mig begyógyul
2 HÓNAP!!addig KELL kenegetni kenőccsel,plusz letörölni peroxiddal,felrőtlenitő.majd újra bekenni és igy továb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!