Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lógó mellhez a mellnagyobbítás...

Lógó mellhez a mellnagyobbítás ugyanolyan jól működik, mint a kis mellekhez, vagy csak is a mellfelvarrás ideális esztétikailag?

Figyelt kérdés
Lassan tizennyolc leszek, és nagyon szégyellem a melleimet, mivel ötödik osztály körkényén nagyon gyorsan megnőttek, striásak (az annyira nem zavar, sőt, igazából nem érdekel, mert már nagyon halvány, és nem is igazán látszik), nagyon lóg. Melyik opciót érdemesebb választanom? A mellfelvarrás utáni képek nem igazán tűntek szépnek, és szeretnék is egy kicsit nagyobb melleket, viszont nem tudom, hogy mellnagyobbítás után ugyanannyira lógni fognak, vagy sem.

2020. ápr. 29. 13:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Ha szerinted az akkor mi a kérdés????? Akkor ne csináltasd meg. Ennyi.

Ha jó dokit választasz akkor alig látszik a heg. De ez sajnos ezzel jár.

Szerintem te nem akarod megcsináltatni, akkor nem lennél ennyire bizonytalan.

2020. ápr. 30. 11:18
 12/21 anonim ***** válasza:
52%

"10 férfiből a 10 kicsit durva nem gondolod?"

Miért lenne? Kezdjük ott, nem mindenkinek okoz problémát, hogy a mellekre hatnak a fizika törvényei, mozognak, lógnak, stb.. A fiatal mellek pedig általában akkor is hamvasak és formásak, ha lógósabbak az átlagnál.

2020. ápr. 30. 11:48
 13/21 anonim ***** válasza:
24%
10-ből 10 férfinek kétlem hogy tetszik a lógós mell. mindig vannak kivételek. Lehet neked tetszik a lógós természetes, de hidd el van olyan akinek egyáltalán nem. Fogadd el.
2020. ápr. 30. 13:14
 14/21 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy mi a kérdés? Elégedetlen vagyon magammal, egy olyan dolog miatt, amiről nem tehetek, és kétségbeesetten szeretnék rá megoldást találni. Nem tetszik a mellfellvarrás, de most szembesítettek vele, hogy mást nem igazán tudok tenni, mert sosem fog senkinek tetszeni. Azért köszi a válaszokat.
2020. ápr. 30. 15:09
 15/21 anonim ***** válasza:

"mert sosem fog senkinek tetszeni"

Ezt miből szűrted le?

2020. ápr. 30. 15:30
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Atyaúristen. Hát ne haragudj de ilyen hozzáállással tényleg nem fogsz tetszeni senkinek. És nem a lógó melleid miatt hanem mert buta vagy. De egy full idegen ember szavára adsz aki azt írja hogy a férfiaknak nem tetszik egy felvarrt mell? Van baj na.....

Elmondom neked drágám hogy ha valaki szeret téged akkor pont nem fogja érdekelni milyen heg van rajtad. Én többet nem segítek neked pedig tudtam volna ajánlani olyan plasztikai sebészt aki igazán profi, na szia.

2020. ápr. 30. 16:02
 17/21 anonim ***** válasza:
69%

Senki nem mondta azt hogy sosem fog tetszeni.

Nagyon gondoldd meg a mellműtétet! Elég sok ilyet láttam a munkámból kifolyólag, nem a levegőbe beszélek.

Ne hallgass másra, mindenki a maga igazát fújja. Egyiknek tetszik másiknak nem, a doki nyilván műtétet fog javasolni, egy szilikonos nő nyilván azt mondja hogy legjobb döntése volt hogy szilikont rakatott be, mert most így érzi de hogy mi lesz később??

Szóval csak magadra hallgass, hogy te mit szeretnél pontosan, és ha ahhoz egy plasztikai sebész kell, akkor konzultálj vele.Utána még mindig ráérsz dönteni.

2020. ápr. 30. 17:16
 18/21 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm, kedves vagy!:D

Amúgy bocsi, ha bratként jöttem le, amúgy tényleg nem vagyok olyan idióta, mint amilyennek lefestettem magam ezek szerint:DD Srácokkal nem igazán volt bajom, nem igazán ismersz, hogy ennyi alapján ezt eldöntsd. Ezen kívül magabiztos vagyok, és mindig figyelek arra, hogy ápolt, csinos legyek. A mellproblémáimról senkinek nem beszéltem idáig, megtartom magamnak. Köszönöm mindenkinek a válaszokat. :)

2020. máj. 1. 00:41
 19/21 anonim válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy van ilyen edzés, ami megdolgoztetja az ottani izomcsoportokat, éskicsit megemeli a melleket. Én még nem próbáltam, de hallottam róla, szerintem érdemes kipróbálni baj úgyse lehet belőle.

Én s eggyetéertek azzal aki azt írta, hogy ha valaki szeret pont le fogja sz*rni, hogy a melleid lógnak-e vagy hegesek. Úgy fog szeretni ahogy vagy és szépnek is fog találni. És nekem úgy tűnik nincs jó tapasztalatod a fiuknál, hogy ha aszt hiszed, hogy mindegyik rondának fog tartani, ha kicsit lóg a melled. Nema nagy részüket egyáltalán nem fogja érdekelni.

A műtéteknek után egészségügy probléma is fölmerülhet, és elég valószínű hogy később meg fogod bánni, ha már most is vonakodsz tőle...

Remélem tudtam segíeni, ennek a tornának meg mindenképp nézz utána😉

2020. máj. 8. 07:25
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha tényleg olyan a melled, mint a képen, akkor EGYÁLTALÁN NEM LÓG!!!! Csak nem tudod, hogy más lányoknak milyen, mert ritkán látod őket ruha nélkül.

Sok pasinak bejön, mindenkinek meg soha nem fogsz tetszeni.

2020. máj. 8. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!