Lógó mellhez a mellnagyobbítás ugyanolyan jól működik, mint a kis mellekhez, vagy csak is a mellfelvarrás ideális esztétikailag?
Figyelt kérdés
Lassan tizennyolc leszek, és nagyon szégyellem a melleimet, mivel ötödik osztály körkényén nagyon gyorsan megnőttek, striásak (az annyira nem zavar, sőt, igazából nem érdekel, mert már nagyon halvány, és nem is igazán látszik), nagyon lóg. Melyik opciót érdemesebb választanom? A mellfelvarrás utáni képek nem igazán tűntek szépnek, és szeretnék is egy kicsit nagyobb melleket, viszont nem tudom, hogy mellnagyobbítás után ugyanannyira lógni fognak, vagy sem.2020. ápr. 29. 13:03
1/21 anonim válasza:
El kell menni egy plasztikai sebészhez konzultációra.
2/21 anonim válasza:
Ha lóg akkor a szilikon nem segít rajta, csak még rosszabbul fog kinézni. Szerintem felvarrás is kell, de egyetértek veled hogy a felvarrt mellek elég csúnyák, hegesek, Meg a bimbóudvar is olyan mű hatású ...
Semmiképpen nem tudsz megbarátkozni a mostani melleiddel? Szerintem az lenne a legjobb, de persze te tudod. Lehet hogy még változik az alakjuk, és az eredeti mindig jobb mint a mű.
3/21 A kérdező kommentje:
Harang alakú mellem van, pont ilyen!
Szeretni sosem fogom, de akkor kénytelen leszek elfogadni. :,) Köszi a gyors válaszokat!
2020. ápr. 29. 13:28
4/21 anonim válasza:
Ha olyan mint a képen akkor mindenképp kell felvarrás, mert sima implanttal ugyanolyan lenne csak nagyobb. De 10 orvosból 10 felvarrást javasolna.
5/21 anonim válasza:
Amúgy meg ha nem láttatok még szép felvarrást szép hegekkel addig hiába írjátok hogy csúnya meg műhatású a bimbóudvar...szeretem az ilyet.
6/21 anonim válasza:
"De 10 orvosból 10 felvarrást javasolna."
10 férfiból 10 pedig imádná.
7/21 anonim válasza:
(mármint nem a felvarrást, hanem jelen formájukban)
8/21 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszi. :) Kicsit elgondolkodtatott.
2020. ápr. 29. 20:42
9/21 anonim válasza:
10 férfiből a 10 kicsit durva nem gondolod?
10/21 A kérdező kommentje:
My confidence went 📉
Na mindegy. Mostmár tényleg nem tudom, hogy mi legyen:D A mellfellvarrás olyan csúnya, heges.
2020. ápr. 30. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!