Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan használjak kevesebb...

Hogyan használjak kevesebb alapozót?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, és nagyon sok problémám van a bőrömmel, de csak az arcomon. A hátam, vagy bárhol máshol egyáltalán nem pattanásos, se nem foltos.Viszont az arcom eléggé az, hiába hidratálom, és próbálom ápolni, valamiért nem javul. Anyósom kozmetikus, ő szokta lekezelni, tehát nem nyomkodom magamnak. Ez a probléma miatt szinte bárhová megyek alapozót használok mert úgy érzem magam ,, biztonságban ,, mások előtt, persze tudom ez nem helyes és korántsem egészséges az amúgy is beteg bőrömnek. Nem nagy fehér érett pattanások vannak rajta, inkább ilyen kis bőralattiak, és foltos, nem egy színű az arcbőröm. Valaki tudna ajánlani valamit, amivel jobbá tehetem a bőröm, vagy kevesebb alapozót használjak?

2020. ápr. 24. 08:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló a bőröm. És ugye az elmúlt hónapban csak néhányszor sminkeltem, és látszik a különbség. Sokkal szebb a bőröm így, hogy mióta nem sminkelek.
2020. ápr. 24. 08:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Valamiért én annyira vállalhatatlannak tartom az arcbőröm, hogy ha nem teszek alapozót undorodok saját magamtól.De jó hallani, hogy valakinek sikerült.
2020. ápr. 24. 08:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha sminkelsz, akkor alapozó helyett használj olyan krémeket(?), talán ilyen bőrápolók, amik színezettek, így nem szárítják az arcod, pl. BB krém, kezdésnek nem rossz.
2020. ápr. 24. 08:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A BB krém szerintem is jó választás, nem fedi el tökéletesen a bőrhibákat, de sokkal vállalhatóbban néz ki az arcom vele, mint smink nélkül.

Én egy ideje nem használok alapozót ugye a kijárási korlátozás miatt, de nem vettem észre változást, ugyan úgy kijönnek a csúnya pattanások, pedig kezelem az arcomat :(

2020. ápr. 24. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!