Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen púdert vagy alapozót...

Milyen púdert vagy alapozót használjak ami nem fedi el teljesen a szeplőket, nem lehet könnyen leizzadni és mattít?

Figyelt kérdés

Nagyon enyhén szoktam magamat sminkelni, csak munkába járáshoz. Kb csak bepúderezem az arcom, hogy ne csillogjon, teszek fel szempillaspirált és szemhéjtust és kész is. De hiába veszek mindig vízállót és márkásat, azonnal lekönnyezem a szemem és bezsírosodik az arcom. Az alapozót nem szeretem annyira, mert olyan mint egy maszk, mintha nem is az én arcomat látnám utána. Szeplős vagyok, jól áll és nem akarom lefedni, de valami kellene ami egységesíti az arcbőrömet. Mit használjak?

Nem napi szintem festem magam, de munkában kötelező, recepciós vagyok egy szépségszalonban és előírás hogy sminkben kell lenni...most egy ideig be tudom gyakorolni a sminkelést :D

2020. ápr. 19. 13:39
 1/1 anonim válasza:
Használj BB krémet, vagy csak korrektort a problémásabb területekre :D
2020. ápr. 21. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!