Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kinek, hány évesen volt...

Kinek, hány évesen volt először műszempillája? Ki hogyan ápolta? Van akinek esetleg begyulladt, ha igen, akkor hogyan kezelte, és annak nem is lehet műszempillája?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mielőtt bármibe is belekezdenék igen tudom,hogy karantén van és NEM a karantén ideje alatt szeretnék műszempillát!!!

2020. ápr. 16. 06:13
 1/3 anonim válasza:
14 évesen raktam először soros szempillát, csak megnézni milyen, de akkor nagyon soknak éreztem még, aztán áttértem a tincsesre azt nagyon szerettem, természetes volt a végeredmény de nem volt tartós és nem tesz jót a saját pilláidnak. Ha szeretnék pillát akkor sorosat teszek, soha nem volt még vele problémám, nem gyulladt be a szemem, allergiás se lettem a ragasztóra. Ápolni a soros pillaimat szoktam, simán csak lemosom róluk a festéket és óvatosan leszedem a ragasztót ha maradt rajta.
2020. ápr. 18. 23:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia 20 évesen volt először épített 2D pillám . Nekem nagyon bejött nagyon elégedett voltam vele

Nem szúr nem kényelmetlen

Soha nem kaptam allergiát a ragasztótól

Szerintem eléggé tartós ha betartod a 48 órás szabályt és normális pilláshoz mész :)

Évek óta viselem talán csak egy két hónap kihagyásom volt közben

Egyáltalán nem károsította a saját pillám

Most vagyok 24 éves de nem tervezem abbahagyni :)

2021. jan. 8. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

Még annyi hogy évek óta kontaktlencsém is van és soha nem volt ebből sem gondom

2021. jan. 8. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!