Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Jók az essence termékek?...

Jók az essence termékek? Melyek a legjobbak? Milyen az áruk?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Kimondottan jók, mert trendiek, mindig valami újjal rukkolnak elő, és megfizethetőek!
2010. júl. 27. 14:31
 2/5 anonim ***** válasza:
én szempillaspirált vettem 800FT-ért, nekem bevált
2010. júl. 27. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem az Essece termékek közül a stift korrektort, a gyorsan száradó lakkokat és a szájfényceruzát. Elég olcsóak, 1000 Ft alatt van szinte minden termékük. Ami nem vált be, az az ecsetes bronzosító púder és a körömdíszítő filc-lakk.
2010. júl. 27. 15:05
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem is nagyon jók :)

Vettem ott 790forintért egy vízálló szempilla spirált azt mondták hogy sz*rt se fog érni de nagyon is jó!!!! :D

2010. júl. 27. 17:46
 5/5 anonim ***** válasza:

épp ma vettem hab állagú alapozót 1099 volt azt hiszem és nagyon jó!!!! ki merem mondani hogy jobb mint az eddig használt affinitone-om. és vettem egy folyékony korrektort ha jól emlékszem 649 volt az is szupi.

az alapozó kicsi nagyon de éppen csak egy kicsit kell használni belőle szóval ha nem is használod mindennap akkor sokáig elég lesz!

2010. júl. 27. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!