Milyen termekek a legjobbak szaraz gondor hajra? Apolja is es ne is hulljon tole.
Figyelt kérdés
Hosszu gondor hajam van. Alig zsirosodik,viszont nagyon kocolodik, hetente fesulom (es mosom) de olyankor jo sokat ki kell tepnem h vhogy kibogozzam. A vege nagyon szaraz, pedig pakolast is hasznalok es hajhab helyett mosas utan bennehagyhato hajbalzsamot.2008. aug. 27. 12:29
1/4 anonim válasza:
Szerintem menj be a gyógyszertárba, mert ott elég sok ilyen natúr sampon van, amik elég kíméletesek. Az ilyen agyonreklámozott cuccok nem jók, és egy csomó kémiai mérget tartalmaznak...:S
Egyébként miért nem naponta fésülködsz? Mert lehet, hogy ha naponta kibontanád, akkor nem kellene egy csomót kitépni belőle, és talán szebb lenne.
2/4 anonim válasza:
Nekm is göndör és száraz. Bevált a Dove száraz hajra balzsam (sötétkék), valamint a Schwarzkopf-tól a GlissKur hajpermet, és a hajvégápoló szérum (lótuszolajjal)!
3/4 anonim válasza:
Szerintem is a Schwarzkopftol a Gliss termekek azok mind jok ...nekem is gondor hajam van es az eredmeny csodas.Ami nekem non bevallt az a hajbalzsam amit nem kell lemosni!:)
4/4 A kérdező kommentje:
azert nem fesulom naponta mert akkor nem nez ki sehogy,seprun all az egesz, nem pedig szep furtokbe. a gondor haj borzosan az igazi :) kiveve mikor ki kell bontani.... :p ja es koszi a tippeket :)
2008. aug. 31. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!