A zselés vagy a porcelán műköröm tartósabb ill. melyik természetesebb hatású?
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 14:05
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
Nekem mindig ugy csinálják, hogy az alja, az alap porcelán, aztán felé zselé. Indok: a zselével könnyebben dolgozik a műkörmösöm, de a porcelán a tartósabb
4/11 anonim válasza:
Semmi különbség köztük. Az a szebb amelyket a körmösöd jobban meg tudja csinálni.
5/11 anonim válasza:
Nekem porcelán másnap letörik, zselé nagyon ritkán. Több körmösnél is voltam, szóval nem azért tört le, mert béna volt.
6/11 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Szerinted ha a porcelán köröm normál esetben letörne akkor miért készítenének még egyáltalán porcelán műkörmöt?
Én csinálok porci és zselés körmöket is és mindkettő simán bírja 5hétig vagy még tovább is törés és levegősödés nélkül!
7/11 anonim válasza:
Nem azt írtam, hogy mindenkinek letörik, hanem hogy nekem letört. Amikor eladó voltam, akkor minden alkalommal, ha árut pakoltam, akkor állandóan letört, a zselé nem. Nem tudom, ezen mit nem lehet megérteni utolsó!
8/11 anonim válasza:
"Több körmösnél is voltam, szóval nem azért tört le, mert béna volt."
Ezzel azt fejezted ki hogy a porcelán rosszabb a zselénél.Ami nem igaz.
9/11 anonim válasza:
Igazad van! Csakhogy írtam előtte, hogy nekem. Azért írtam, hogy voltam több körmösnél is, mert ha nem írtam volna, akkor valószínű most azért kötekednél, hogy szar a körmösöm. Gondoltam, nem kell összetett mondatokkal leírnom a válaszomat, de tévedtem. Legközelebb megmagyarázom minden szavamat.
10/11 anonim válasza:
Van, akinek a porcelán tapad jobban, van akinek a zselé. természetesen olyan is van (nagyobb részt(), akinek mindkettő tökéletesen tapad. Ki kell próbálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!