Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok és fiúk! Mi a véleménye...

Lányok és fiúk! Mi a véleményetek? (légyszi minnél többen írjatok, bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szerintetek gimibe,egy 15 éves lánynak megfelel ez a smink:alapozó(mert piros foltos-heges a bőröm),púder,szempillaspirál,színtelen volumen növelő szájfény/labello,leheletnyi pirosító+színes(világoskék) kontaktlencse?Nem sok?

Tényleg igaz,hogy a kontaktlencsések nem kontúrozhatják belül a szemüket?

A válaszokat előre is köszi és ha lehet,akkor kort is írjatok. :)

2010. júl. 26. 21:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is sok. Én 19 vagyok, de alapozót nem is nagyon használtam még. Nekem is fehér a bőröm, nagyon fehér, de pirosítót se kenek rá. Persze ha heges az arcod, és zavar, akkor az alapozó érthető. De otthon azért szedd le, nem tesz jót. Ja, és az se ha felraksz egy fél tubusnyit. Az nagyon csúnya. Meg akkor is, ha az álladnál látszik a vonal. És miért kell kék lencse?

(Ja, és még annyit, hogy az se mindegy mennyit kensz ezekből magadra. Lehet hogy szépen tudod megcsinálni, de láttam már pár iszonyatosan ronda alapozós - pirosítós arcot :S )

2010. júl. 26. 22:30
 12/20 A kérdező kommentje:
mert amúgy is kell dioptriás lencse(most szemüveges vagyok) és alapból kék a szemem és akkor szépen élékíti egy kicsit
2010. júl. 26. 23:04
 13/20 anonim ***** válasza:
én nem tudom mért vagyok így vele, de szerintem ha valakinek nem szép az arcbőre, akkor undorítóan néz ki ha csillog a szája.. maradj a labellonál :) szempillaspirál,alapozó, púder, oké, gondolom kicsit mattítani akarod az arcod, de a pirosító az fölösleges.. és ha nem tudod jól feltenni, akkor még gázul is néz ki.. nekem is fehér arcom van, de nem használok. szerintem szebb az, ha egyenletes színű, és egy picit úgyis le fog kopni az alapozó, szal egy kis pirosság úgyis átüt majd az arcodnál :) kontaktlencsével semmi bajom, bár ha jól áll neked a szemüveg, akkor inkább maradj annál
2010. júl. 26. 23:34
 14/20 anonim ***** válasza:

dupla annyi a színes kontaktlencse mint a normál

amúgy szerintem nem olyan sok ez én nyáron sose sminkelek vagy csak akkor hogyha vendégségbe megyünk vagy jönnek suli időszakba is csak hétköznap sminkelek meg ha bemegyek a központba nekem ebből áll a sminkem :

alapozó, korrektor, púder, szemceruza ,szempillaspirál és szájfény

sajnos nekem az alapozó nem tüntet el mindent ezért szükségem van korrektorra is a szépen megcsinálod akkor természetesnek tűnik de megfelelő színárnyalatokat kell választanod az alapozónál és a púdernél amúgy úgy húzhatod ki a szemed ahogy akarod lencsés vagyok nekem nem okoz gondot :P

16/L

2010. júl. 27. 11:10
 15/20 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. aug. 2. 20:06
 16/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 07-26 21:50

Hogy te milyen szürke kis egérke lehetsz...eszméletlen.

19 éves vagyok és kb 14 éves korom óta használok alapozót,púdert,szempillaspirált,szemtust stb. és semmi baja a bőrömnek,sőt...

Azt,hogy a "sok" smink tönkreteszi a bőrt,azt azok a nők találták ki,akik lusták vagy bénák a sminkeléshez :)

Nyugodtan használj amit csak akarsz,ahogy jól érzed magad.De javaslom,hogy az alapozódat keverd valami mattító hidratálókrémmel,ezzel szebben fel tudod vinni az arcodra.Utána pedig épp hogy csak fixálás képpen egy lehelletnyi átlátszó kőpúder kell rá.A pirosító meg igenis kell :D A lényeg,hogy találd el a megfelelő színt,és az arccsontod ahova fel kell vinni :)

19L

2010. aug. 2. 22:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Ja,és a kontaklencse.Ha másnak megadatik az,hogy egészséges szeme van és nem kell szenvednie szemüveggel vagy kontaklencsével egész életében,akkor te mért ne használhatnád ki a kontaklencse előnyét,hogy szebb színű legyen a szemed? :D ;)
2010. aug. 2. 22:15
 18/20 A kérdező kommentje:
köszi utolsó :P
2010. aug. 2. 22:24
 19/20 anonim ***** válasza:

kedves: A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:13

nem attól lesz valaki kevésbé szürke, hogy agyonpakolja az arcát vegyszerrel, tudtad, hogy egy átlag nő minden reggel 250 féle vegyi anyaggal kerül kapcsolatba? és akkor mégcsak el sem indult otthonról!

a kérdezőnek: szerintem próbáld az alapozót is ninimálisra csökkenteni, a hegeket talán lehet korrektorral kezelni helyileg (ha találsz a bőrödhöz megfelelőt) és hidd el, egy rosszul felrakott pirosító sokkal rosszabb, mint a fehér bőr! próbálj natúrkozmetikumokat használni minnél kevesebb szintetikus összetevővel :)

2010. aug. 3. 11:51
 20/20 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. aug. 3. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!