Lányok! Nektek tetszene egy swarowski, sötétrózsaszín, szív alakú fülbevaló? (légyszi minnél többen írjatok)
Figyelt kérdés
Hordanád?Szerinted milyen öltözködésű és természetű lányhoz illik?
Képet sajnos nem tudok mutatni.
Légyszi kort is írjatok. :P
2011. jan. 9. 20:12
1/9 anonim válasza:
18 és nagyon tetszene ;)sztem csajos, romantikus lányoknak tökéletes
2/9 anonim válasza:
Hozzám egészen véletlenül pont illik! Küldheted is! :D
4/9 A kérdező kommentje:
Még nem vettem meg. XD
2011. jan. 9. 20:42
5/9 anonim válasza:
Romantikus lányokhoz illik szerintem.
Én a kicsit"extrémebbeket"szeretem,de ha a párom adja akkor teljesen mindegy,mert szivesen viselném:)
6/9 anonim válasza:
Hat ha eredeti swarowski,akkor lesz.rom h h nez ki,tuti h buszken hordanam!
7/9 anonim válasza:
HÁt a rózsaszín szivecske nekem túl kislányos. Inkább valami egyszerűbb forma, és nem rózsaszín, hanem sima fehér, esetleg fekete, mert ezeket bármihez fel lehet venni. Vagy még a vörös sem egy utolsó szín. :)
Szóval lényeg a lényeg, hogy nem tudom bár, hogy mennyi idős lánykának szánod, de ez eléggé "pipis" :)
20L
8/9 A kérdező kommentje:
15 évesnek lenne :)
2011. jan. 10. 16:33
9/9 anonim válasza:
12:45 vagyok.
Szerintem akkor is mellőzd ezt a fiatalos darabot és inkább valami komolyabbat vegyél, amit 5 év múlva is bátran hordhat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!