Mit gondoltok az otthoni köldök piercing szúrásról? Elég hozzá egy ember vagy kell 2? mármint én meg még egy ember vagy csak elég vok én is? Mit h kell csinálni?
Figyelt kérdés
mivel érzéstelenítőzzem le?? jég az jó? a tű miylen vastag legyen? nagyon fájni fog?(lécci normális válaszokat)2010. júl. 25. 18:39
11/13 anonim válasza:
én betadinnal lefertőtlenítettem mindent aztán jéggel érzéstelenítettem nem fájt inkább kellemetlen volt egy sima injekciós tű jó és hagy benne fél percig kb de közben próbáld mozgatni...a pc-t nem tudod gyorsan beletenni, nekem is fél óráig tartott és fájt de kilehetett bírni...nem állt sírásra a szám xD
12/13 anonim válasza:
1. nem fáj (ha jéggel érzéstelenited)
2. nem vérzik egyáltalán
3. lehet h van fertőzésveszély de nekem se lett bajom szal ennyit erről ;) :D
13/13 anonim válasza:
nemértem miért vannak ilyen kőbunkó emberek :DD h reméli felszakad a köldököd. sirok rajta :D
ha már voltál pc-ssel akkor tudod a menetét, hogy átszúrja, de nem veszi ki, hanem levágja a végét, és csak a műanyag hajszálcső marad rajta. :) a köldök pc is legyen steril, én a tüzet szoktam alkalmazni, én abban bízok :) lecsavarod az egyik golyót, beakasztod a cső végébe, és miközben húzod ki a lyukból, a végén már csak a pc marad rajta :D gyógyszertárban megveszed, nem olyan drága, kérdezz rá, biztos segítenek :) nem érdemes szerintem kiveszegetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!